Jasmijnrijst in grotere verpakking

Onze ‘Hom Mali’-jasmijnrijst uit Thailand is al jaren een vaste waarde in ons assortiment. Om het product makkelijker hanteerbaar te maken voor grootkeukens én de hoeveelheid plastic verpakkingsmateriaal te beperken, bieden we deze rijst vanaf nu ook aan in papieren zakken van 5 kilogram.

Ideaal voor grootkeukens, catering, evenementen, … Bovendien draagt deze rijst het EU-label voor biologische landbouw. Dubbele winst!


Gerelateerde berichten

Belgisch kwaliteitsbier: da’s JUSTE!

Een schuimend biertje. Belgischer kan het niet. En voortaan kan je er ook nog écht zorgeloos van genieten. Oxfam lanceert drie fairtradegecertificeerde Belgische speciaalbieren, met het grootste respect voor de mensen die er hun hart en ziel in gelegd hebben. We noemen ons bier: JUSTE.

Roséwijn in klein en groot

De zomer is het ideale moment voor een glaasje roséwijn! Oxfam Fair Trade biedt deze wijntjes aan in verschillende druivensoorten maar nu ook in alle maten en gewichten.

Nieuwe paíswijn

De VIDSECA 100% País is een zachte en frisse rode zomerwijn. Dit is een monocépage, enkel en alleen op basis van paísdruiven.

Bite To Fight chocolade assortiment

Oxfam Fair Trade-chocolade in een nieuw kleedje

Vanaf september krijgen de Oxfam Fair Trade-chocoladerepen een nieuwe verpakking. Met de nieuwe Bite to Fight (for a fair income)-verpakking zet Oxfam Fair Trade haar vernieuwde prijsbeleid voor haar cacaopartners in Ivoorkust in de kijker.