Jasmijnrijst in grotere verpakking

Onze ‘Hom Mali’-jasmijnrijst uit Thailand is al jaren een vaste waarde in ons assortiment. Om het product makkelijker hanteerbaar te maken voor grootkeukens én de hoeveelheid plastic verpakkingsmateriaal te beperken, bieden we deze rijst vanaf nu ook aan in papieren zakken van 5 kilogram.

Ideaal voor grootkeukens, catering, evenementen, … Bovendien draagt deze rijst het EU-label voor biologische landbouw. Dubbele winst!


Gerelateerde berichten

Honingproducten

Nieuw: vloeibare honing in knijpfles

Ontdek onze biologische honing in de nieuwe, handige 100 % recycleerbare knijpfles.

Faire Sinterklaas 2019

Ook de Sint komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengt de Sint dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt namelijk een gamma heerlijke sintchocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische traditie én met eerlijke producten uit het Zuiden.

Nieuw: fairtrade- én biogecertificeerde decaf koffiebonen

De nieuwkomer in ons koffieassortiment van 1 kilogram: biologische decafkoffie uit eerlijke handel, in boontjes voor een uitstekend behoud van de verse aroma’s. Ook de decaf koffiedrinker wil namelijk kwaliteitsvolle koffie.

Inspiratiegids voor eindejaarsgeschenken

Wil jij je medewerkers dit jaar een eerlijk én lekker geschenk cadeau doen? Laat je inspireren door onze geschenkenfolder voor originele attenties voor elke gelegenheid!