Jasmijnrijst in grotere verpakking

Onze ‘Hom Mali’-jasmijnrijst uit Thailand is al jaren een vaste waarde in ons assortiment. Om het product makkelijker hanteerbaar te maken voor grootkeukens én de hoeveelheid plastic verpakkingsmateriaal te beperken, bieden we deze rijst vanaf nu ook aan in papieren zakken van 5 kilogram.

Ideaal voor grootkeukens, catering, evenementen, … Bovendien draagt deze rijst het EU-label voor biologische landbouw. Dubbele winst!


Gerelateerde berichten

Oxfam Fair Trade 24545

Kies je chocolaatje

Onze kleine chocolaatjes van 5 gram zullen vanaf nu nog meer chocoladefans kunnen bekoren. Naast de klassieker met fondantchocolade lanceren we een versie met Belgische melkchocolade. Ideaal voor bij de Oxfam-koffie!

Oxfams recept voor een vegan menu

De missie van Oxfam Fair Trade reikt verder dan eerlijke handel. Ook duurzaam produceren en ethisch consumeren dragen we hoog in het vaandel. En daar hoort plantaardig eten zeker bij. Met deze tips gidsen we je door ons vegan assortiment en helpen we je om je klanten goed te informeren!

Oxfam Fair Trade e5 mode

Fair trade, gewoon gezond verstand

Winkel je weleens bij e5 mode? Dan heb je er misschien al een Oxfam Fair Trade-koffieapparaat gespot? "Voor ons is het logisch om eerlijke koffie te schenken," antwoordt CEO Alexander Talpe op de vraag waarom de kledingketen voor Oxfam kiest.

Goed rapport voor Oxfamwijnen

Wijnkenner Simonne Wellekens besprak voor De Standaard drie wijnen die recent het gamma van Oxfam Fair Trade kwamen versterken. Het verdict? Drie, vier en zelfs een hoogst uitzonderlijke vijf sterren!