Bioblikjes apple-ginger en bio cola.

Easy peasy lemon(ade) squeezy mocktails en cocktails maken

Klaar voor de zomer? Verras je gasten met een biologisch, fair en fris drankje. Met Oxfam Fair Trade limonade, cola, ice tea en appel-gember frisdrank leg je de lat het hoogst. Verfrissende drankjes voor elke lekkerbek, biologisch geteeld dus zonder vervuilende pesticiden én met respect voor de mensen die het maken.

Klaar voor de zomer? Verras je gasten met een biologisch, fair en fris drankje. Met Oxfam Fair Trade limonade, cola, ice tea en appel-gember frisdrank leg je de lat het hoogst. Verfrissende drankjes voor elke lekkerbek, biologisch geteeld dus zonder vervuilende pesticiden én met respect voor de mensen die het maken.

Biologisch, fris en fair

Je vindt onze bio-blikjes terug in verschillende supermarkten en via de groothandel. Koop je een of meer bio-blikjes in de Oxfam-wereldwinkels of op de webshop, dan krijg je 1 blikje gratis (per kassaticket). Schenk ze in een feestelijk glas en serveer met een ijsblokje en schijfje citroen. Klaar! Of maak er een (virgin) cocktail mee. Met enkele extraatjes staat er een fris, fair en funky drankje op tafel. Én tien op tien voor sfeer en gezelligheid.

Klassiekers

Met de klassiekers zoals een long island ice tea kan je (haast) nooit misdoen. Liever een cocktail waarbij je minder flessen moet jongleren? Dan is de rebel with a cause iets voor jou. Deze cocktail is speciaal bedacht door Olivier Jacobs van Jigger’s om onze bio rum uit Paraguay te vieren.

Frisse twist

Trakteer je gasten op een originele versie van een alom gekend drankje. Geef je schuimwijn een stevige kick gember met deze Ginger Bubbles. Een echte zoetebek? Waag je aan de zoete varianten van een Dark ’n Stormy of een ijskoude mojito. Onze favoriete twist? De ice tea ginger mocktail, een non-alcoholische versie van mojito.

Vakantiegevoel in een glas

Waan je in zuiderse oorden met een ijsgekoeld drankje in het hand. Zet je comfortabel in je favoriet zit- of ligstoel, neem een boek erbij en ziezo. Geniet van een exotische cola of een Italiaanse limonade. Helemaal fan van de Franse Côte d’Azur? Nip helemaal à l’aise van deze Marquisette.

Commerciële en ecologische belangen gaan hand in hand

De Braziliaanse partner Coopealnor zorgt al meer dan 15 jaar voor het biologische sinaasappelsap in onze limonade. Hun sterke commerciële strategie is helemaal verstrengeld met een ecologische aanpak. Meer dan 25% van de boeren werkt volledig biologisch. Goed voor het milieu én voor de boeren: producenten verdienen meer aan biogecertificeerde producten. Lees hier meer over Coopealnor.

Bio-blikjes promo in juni

Koop bio-blikjes in de Wereldwinkel of in de webshop en krijg 1 blikje gratis, actie geldig van 1 juni tot 30 juni 2023.