Oxfam Fair Trade BIO Chocodrink warme chocolademelk

Chocodrink wint zilveren medaille bij Smaaktest Radio 2

De Inspecteur van de Smaaktest was prettig onder de indruk van ons cacaopoeder. “Oxfam scoort op veel vlakken!” De favoriete oppepper na een fikse wandeling of als boost tijdens een stevige meeting is bovendien biologisch en fair trade. Toe aan een reset? Ne warme chocomelk kan iedereen bekoren. Ook koud …

De Inspecteur van de Smaaktest was prettig onder de indruk van ons cacaopoeder. “Oxfam scoort op veel vlakken!” De favoriete oppepper na een fikse wandeling of als boost tijdens een stevige meeting is bovendien biologisch en fair trade.

Toe aan een reset? Ne warme chocomelk kan iedereen bekoren. Ook koud is het drankje een welkome oppepper, een ware smaakbom en heeft het een ‘herstellend’ effect op je lijf.

“Je krijgt van Oxfam een uitstekende hoeveelheid cacao voor je geld.”

— Radio 2 Inspecteur Annick Verween

“Oxfam-cacaopoeder scoort op veel vlakken”

Naast de klassieke warme dranken zoals koffie en thee vind je ook BIO Chocodrink in ons gamma. Inspecteur Annick Verween van Radio 2’s Smaaktest was aangenaam verrast. Ze lauwerde het poeder met een zilveren medaille én een speciale vermelding:

“Je krijgt van Oxfam een uitstekende hoeveelheid cacao voor je geld. Het is een eenvoudig recept: 25 % cacao, 75 % rietsuiker. Dat is altijd een goed teken. Bovendien zijn ze de enige (van de geteste merken, nvdr.) die rietsuiker vermelden. Het poeder is bovendien biologisch én fair trade. Oxfam scoort dus op veel vlakken!”

Chocomelk met een twist?

De Azteekse adel liet cacaobonen een half jaar rijpen ondergronds alvorens die tot een speciale cacaodrank te verwerken. Dat is misschien niet meteen iets waar je afterwork nog tijd wil aan besteden, maar wat dacht je van een warme chocolademelk met rum? Klaar in een wip!

Maak je kop warme chocodrink volgens de aanwijzingen op de doos en voeg er circa 20 ml bruine rum aan toe. En dan: relaaax!Zin gekregen?

Bestel je BIO Chocodrinkpoeder!

???? Ook verkrijgbaar bij Delhaize, Bio-Planet en uiteraard de wereldwinkels!

Tip!

Op stap? Geniet van je chocodrink in een composteerbare drinkbeker.