Koffieservice, ons vak

Begin zorgeloos aan je werkdag met onze fairtrade koffie. Wij bieden je een persoonlijke service en zorgen voor de gepaste formule voor jouw werkvloer.

De producenten in het Zuiden telen de koffie van Oxfam Fair Trade op kleine schaal, in geschikte klimatologische omstandigheden en met veel zorg voor kwaliteit. Onze koffie komt uit Oeganda, Congo, Tanzania, Ethiopië, Peru, Nicaragua en Honduras. Een groot deel is biologische koffie.

De kwaliteit van de koffie wordt door onze koffiespecialist Bert dagelijks zorgvuldig onderzocht in ons eigen koffielab te Gent. Daar wordt een koffie ontwikkeld die aansluit bij de smaak van de Belgische markt. De bonen worden groen geëxporteerd en hier gebrand. Zo kunnen wij de smaak garanderen.

Dat proef je het best als je de smaak optimaliseert met een van onze koffiezetapparaten. Want elke zetmethode vraagt om een aangepaste branding en maling.

Goede koffie vraagt om de juiste koffiemachine

Wij zorgen voor een geschikt koffiezetapparaat in jouw kantoor, school of kantine. Je kan een toestel kopen, huren of in bruikleen krijgen als je koffie bestelt. We zoeken samen naar de meest gepaste formule, zodat jij zorgeloos perfecte koffie kan zetten. Er zijn verschillende opties.

Filterkoffie

Met de MT100 zet je verse filterkoffie. Eenvoudig en snel, rechtstreeks in een pompthermoskan. In 7 minuten heb je 17 kopjes koffie klaar. Die zet je met gemalen koffie of met ‘sachets’: kant-en-klare zakjes gemaakt van filterpapier, gevuld met 70 g koffie. Perfect voor grote, kleine evenementen of tijdens meetings!

Espressokoffie

Verleid je bezoekers (of jezelf) met de geur van versgemalen espressokoffie.

In 30 seconden levert deze machine een kopje perfect gezette koffie af. Lungo of espresso. Dit makkelijk te onderhouden toestel doet het perfect in kleinere kantoren. Of in de leraarskamer?

Automaten

Deze volledig professionele koffieautomaat is ideaal voor grotere kantoren, scholen, bedrijven …

Het is een energie- en gebruiksvriendelijk toestel dat koffie zet in eindeloze zelf te programmeren variaties: krachtige espresso, volmaakte cappuccino tot latte macchiato.

Eerlijk, ook voor jou

Kies voor Oxfam Fair Trade en je helpt zonder moeite mee aan een eerlijke wereld. Onze verkoopdienst biedt je een persoonlijke service en vindt voor jouw bedrijf een oplossing op maat. Bovendien is fairtradekoffie niet duurder dan andere koffie, dus waarom zou je nog twijfelen?

Vraag je offerte aan

Onze installatieservice voor koffiemachines is beperkt tot Belgisch grondgebied. Onze koffies versturen we wel over de grens, neem contact met ons op voor een prijsaanvraag.

Koffie in de kijker

Suiker in je koffie? Iets zoets voor erbij? Liever thee?

Maak de ervaring helemaal af met onze eerlijke rietsuiker in handige porties, stijlvolle zwarte chocolaatjes, krokante koekjes, … En voor de theeliefhebbers kan je kiezen uit ons ruime aanbod aan eerlijke thee.