Santé, er is meer rosé!

Geen zomers aperitief zou compleet zijn zonder een verfrissend glaasje rosé. In het prijsbrekende 365-assortiment, met de gekende witte en rode wijn, komt nu ook de rosé-variant.

De pinotage-syrah rosé van onze Zuid-Afrikaanse partner Koopmanskloof bestond al in de handige drieliterbox en 25 cl meeneemflesjes. En nu dus ook in een 75 cl fles, perfect voor je volgende afterwork of personeelsbarbecue.

Een frisse en fruitige rosé wijn met heerlijke aardbei- en framboosaroma’s. Deze pinotage-syrah rosé is soepel in de mond en rondt af met een fijne fraîcheur.

Een aanrader bij zeevruchten, frisse slaatjes en als zomers aperitief. Fris schenken 8-12 °C.


Gerelateerde berichten

Nieuw in het choco-assortiment: bio hazelnoot, palmolievrij

Wie houdt er nu niet van een boterham met choco, thuis of op het werk, als ontbijt of tussendoortje? Eén van de favorieten is de welbekende choco met hazelnoten. Op vraag van menig klant is er nu de biologische variant die bovendien palmolievrij is!

Choco mét en zónder palmolie, hoezo?

Fair trade, bio en zonder palmolie: dat is onze nieuwe chocopasta met hazelnoot. De hamvraag is dan uiteraard: hoe zit het met de ‘gewone’ hazelnootpasta mét palmolie, die ook in het assortiment blijft?

Duurzaam jasje voor fair fruitsap & co

Respectvol omgaan met de mensen die produceren wat wij dagelijks nodig hebben. Da’s de kern van wat Oxfam Fair Trade doet. Maar we kijken graag verder dan eerlijke handel. De eerste resultaten van ons streven naar duurzamere verpakkingen lees je hier.

Ook de paashaas komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengen de paasklokken dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt een gamma heerlijke paaschocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische, ambachtelijke traditie en met eerlijke producten uit het Zuiden.