Santé, er is meer rosé!

Geen zomers aperitief zou compleet zijn zonder een verfrissend glaasje rosé. In het prijsbrekende 365-assortiment, met de gekende witte en rode wijn, komt nu ook de rosé-variant: Pinotage-Syrah Rosé 75 cl.

De pinotage-syrah rosé van onze Zuid-Afrikaanse partner Koopmanskloof bestond al in de handige 3 l partybox en 25 cl meeneemflesjes. En nu dus ook in een 75 cl fles, perfect voor je volgende afterwork of personeelsbarbecue.

Een frisse en fruitige rosé wijn met heerlijke aardbei- en framboosaroma’s. Deze pinotage-syrah rosé is soepel in de mond en rondt af met een fijne fraîcheur.

Een aanrader bij zeevruchten, frisse slaatjes en als zomers aperitief. Fris schenken 8-12 °C.

Bestel hem nu!

Grote interesse in roséwijn? Lees hoe roséwijn wordt gemaakt.


Gerelateerde berichten

Oxfam Fair Trade 20225

Koopmanskloof chenin blanc: “indrukwekkend voor zijn prijs”

Samen met de traditionele wijnfestivals bij de supermarkten, verschijnen ook her en der recensies van de wijnen die je er vindt. En wat blijkt? De chenin blanc van onze Zuid-Afrikaanse fairtradepartner Koopmanskloof valt bij menig wijnkenner sterk in de smaak. Lees hier hun faire oordeel!

topsommelier Sepideh Sedaghatnia

Koopmanskloof pinotage: “geslaagde winterwijn” volgens sommelier Sepideh Sedaghatnia

Voor Het Laatste Nieuws proefde topsommelier Sepideh Sedaghatnia 25 wijnen die op dit moment in promotie zijn bij Carrefour. Onze fairtrade-pinotage van Koopmanskloof uit Zuid-Afrika vindt ze “echt leuk”. En ze geeft ‘m prompt een score van 4 op 5!

Oxfam Fair Trade 20266

RAZA pinot gris vanaf nu biologisch

Omdat fair trade en bioteelt twee handen op één buik zijn, bekijken we voortdurend met onze producenten welke producten ze kunnen omschakelen naar bio. Onze Argentijnse wijnpartner La Riojana deelt die aanpak. Al meer dan 20 jaar zet die coöperatie in op biologische wijnbouw.

Faire Sinterklaas 2019

Ook de Sint komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengt de Sint dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt namelijk een gamma heerlijke sintchocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische traditie én met eerlijke producten uit het Zuiden.