Nieuw in het choco-assortiment: bio hazelnoot, zonder palmolie

Wie houdt er nu niet van een boterham met choco, thuis of op het werk, als ontbijt of tussendoortje? Eén van de favorieten is de welbekende choco met hazelnoten. Op vraag van menig klant is er nu de biologische variant die bovendien palmolievrij is!

Een echte charmeur dus, deze fair trade choco met noten; helemaal ‘mee’ met zijn tijd.

Wil je meer weten over de palmolie die in enkele andere Oxfam-producten wél gebruikt wordt? Lees dan deze blogpost.


Gerelateerde berichten

Sustainable Development Goals

In jouw bedrijf aan de slag met de SDG’s? Gebruik de kracht van fair trade.

Hoe helpt Oxfam Fair Trade jouw bedrijf of organisatie om duurzaam te ondernemen? De Verenigde Naties stelden in 2015 de Sustainable Development Goals (SDG’s) op en verwachten dat iedereen - burger, bedrijf of overheid - een steentje bijdraagt aan het realiseren ervan. Kiezen voor fair trade is een gemakkelijke...

Campesino Chardonnay Gran Reserva

Nieuw: bourgondische chardonnay uit Chili

Met het gepaste tromgeroffel breiden we ons aanbod uit met een karaktervolle witte wijn. Een volle, houtgelagerde chardonnay zoals je die kent uit de Bourgogne, maar dan van een kleinschalige wijngaard in Chili. De wijnboeren van Red del Vino ontwikkelden de Campesino chardonnay Gran Reserva exclusief voor Oxfam. [product...

toebehoren koffie drinkbeker

Schenk je al fairtradekoffie of eerlijk sap? Maak het duurzame plaatje compleet met composteerbare drinkbekers.

Bij Oxfam Fair Trade houdt het engagement voor een duurzame wereld niet op bij het fairtradelabel. Zo zetten we in op bio en maken we werk van meer ecologische verpakkingen. Eén van de manieren om ook in jouw organisatie een stapje verder te gaan, is kiezen voor herbruikbare kopjes...

Faire Sinterklaas 2019

Ook de Sint komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengt de Sint dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt namelijk een gamma heerlijke sintchocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische traditie én met eerlijke producten uit het Zuiden.