Curry van zoete aardappel en pompoen met pinda’s en jasmijnrijst

schedule55 minuten
restaurant_menuAziatisch | Hoofdgerecht | Vegan | Vegetarisch

Alle ingrediënten

4 personen +
  • jasmijnrijst * 240 g
  • lookpasta 2 tl
  • kokosmelk * 330 ml
  • kikkererwten * 400 g
  • dadels * 10 stuks
  • gele currypasta * 2 el
  • gele uien 2 stuks
  • verse gember 45 g
  • wortelen 2 stuks
  • zoete aardappelen 400 g
  • preisteel 1 stuks
  • selder 4 stuks
  • groentebouillon 2 stuks
  • water 1000 ml
  • limoen 1 stuks
  • bloemkool 0.5 stuks
  • zout 2 snuifjes
  • yoghurt 4 el
  • verse koriander 4 takjes
  • garam masala 1 el
  • pindakaas 2 el
  • pindanoten * 20 stuks
  • kokosolie * 1 el
  • pompoen 1 stuks
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

Oxfam-ingrediënten