Duurzamere verpakking voor BIO agavesiroop

De switch maken naar meer duurzaamheid binnen je bedrijf gaat niet over één nacht ijs. Daarom komen wij onze klanten graag op alle vlakken tegemoet: fair trade, bio, vegan, gerecycleerd … Zo vind je bij Oxfam Fair Trade alles onder een dak. Ontdek nu de BIO agavesiroop, want die zit voortaan in een nieuw, eco-vriendelijk jasje.

De switch maken naar meer duurzaamheid binnen je bedrijf gaat niet over één nacht ijs. Daarom komen wij onze klanten graag op alle vlakken tegemoet: fair trade, bio, vegan, gerecycleerd … Zo vind je bij Oxfam Fair Trade alles onder een dak. Ontdek nu de BIO agavesiroop, want die zit voortaan in een nieuw, eco-vriendelijk jasje.

Duurzaam, dat betekent: verantwoord geteeld, verpakt, verhandeld én met respect voor mensenrechten en het milieu.

We treden jou hier in bij en zoeken daarom continu naar nog meer duurzame alternatieven voor onze bestaande producten. (*)

De volgende in de rij is: de BIO agavesiroop. Voortaan zit die in een gebruiksvriendelijke 100 % PCR PET-knijpfles. Een echte tongbreker, nietwaar? PCR staat voor Post Consumer Resin. Het materiaal van het flesje is 100 % gerecycleerd én is na gebruik opnieuw integraal recycleerbaar.

En zo is de milieuvriendelijke cirkel rond. Je krijgt er bovendien 10 g extra agavesiroop bij, aan dezelfde prijs!

Wist je trouwens dat agavesiroop, gemaakt van het sap van de blauwe, Mexicaanse agave, een goed alternatief is voor suiker waarvan je suikerspiegel niet piekt? Heerlijk in een kopje thee, op pannenkoeken en in bepaalde gerechten. Probeer eens deze toastjes met cashewcrème en gemarineerde wortel uit!

Meer weten over onze omschakeling naar duurzame verpakkingen? Lees hier waarom duurzaamheid centraal staat in alles wat we doen.