Duurzamere verpakking voor BIO agavesiroop

De switch maken naar meer duurzaamheid binnen je bedrijf gaat niet over één nacht ijs. Daarom komen wij onze klanten graag op alle vlakken tegemoet: fair trade, bio, vegan, gerecycleerd … Zo vind je bij Oxfam Fair Trade alles onder een dak. Ontdek nu de BIO agavesiroop, want die zit voortaan in een nieuw, eco-vriendelijk jasje.

Duurzaam, dat betekent: verantwoord geteeld, verpakt, verhandeld én met respect voor mensenrechten en het milieu.

We treden jou hier in bij en zoeken daarom continu naar nog meer duurzame alternatieven voor onze bestaande producten.(*)

De volgende in de rij is: de BIO agavesiroop. Voortaan zit die in een gebruiksvriendelijke 100 % PCR PET-knijpfles. Een echte tongbreker, nietwaar? PCR staat voor Post Consumer Resin. Het materiaal van het flesje is 100 % gerecycleerd én is na gebruik opnieuw integraal recycleerbaar.

En zo is de milieuvriendelijke cirkel rond. Je krijgt er bovendien 10 g extra agavesiroop bij, aan dezelfde prijs!

350gx12 art. 26012 wordt vervangen door 360gx12 art. 26015

Wist je trouwens dat agavesiroop, gemaakt van het sap van de blauwe, Mexicaanse agave, een goed alternatief is voor suiker waarvan je suikerspiegel niet piekt? Heerlijk in een kopje thee, op pannenkoeken en in bepaalde gerechten. Probeer eens deze toastjes met cashewcrème en gemarineerde wortel uit!

Toastjes met cashewcrème en gemarineerde wortel

Meer weten over onze omschakeling naar duurzame verpakkingen?

Lees hoe duurzaamheid centraal staat in onze aankoopbeslissing.

 

(*) Heb je zelf een duurzame tip? Laat het ons weten via de duurzaamheidsenquête!


Gerelateerde berichten

campesino chardonnay topkwaliteit

Campesino Chardonnay is topkwaliteit

Voor het tweede jaar op rij werd de Campesino Chardonnay bewierookt bij een vergelijkende test. Deze Chileense witte wijn is dan ook van absolute topkwaliteit! Meer info: test-aankoop.be.

Nieuw: Oxfam Fair Trade productcatalogus 2021

Zoek je nog naar meer duurzame voedingsproducten die jouw bedrijf complementeren? Sla er dan onze nieuwe productcatalogus 2021 op na! Een compleet overzicht van ons ruime assortiment in fairtrade-, bio- en veganproducten samengebundeld. Lekker handig.

Ook de paashaas komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengen de paasklokken dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt een gamma heerlijke paaschocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische, ambachtelijke traditie en met eerlijke producten uit het Zuiden.

Hoe garanderen wij de kwaliteit van jouw kopje Oxfam Fair Trade-koffie?

Als de best verkochte fairtradekoffie in België heeft Oxfam-koffie de grootste impact op de levensomstandigheden van de koffieboeren. Daar doen we het voor. Maar ook jou willen we het allerbeste bieden. Want het is dankzij jouw keuze voor Oxfam-koffie dat wij in het Zuiden zo veel kunnen bereiken. Hoe...