Time for tea! Geniet van Oxfam-thee, thuis en op het werk

Thee is een perfecte opkikker tijdens de werkdag. De handige theedoos van Oxfam Fair Trade biedt een biologisch assortiment van 100 theebuiltjes in vier verschillende smaken, die elke theedrinker kunnen bekoren. Kies uit BIO Earl Grey, groene thee, bosvruchten of groene thee met munt.

Koffiepauze voor de een, tea time voor de ander. Thee is een mini wellness-moment. En door de eeuwen heen is de populariteit van het drankje allesbehalve afgenomen. De biologische theeselectie in deze doos is geteeld met zorg voor het milieu en de theeproducenten. Oxfam Fair Trade werkt aan een duurzame theesector en doet dit onder andere door samen te werken met coöperaties van kleinschalige boeren, hen een faire prijs te betalen en langetermijnrelaties aan te gaan. Daarnaast waken we ook over de biodiversiteit in de omgeving van de theevelden en kiezen daarom voor bio-theeboeren. En dat alles vertaalt zich in kwaliteit.

Een kopje Oxfam-thee verbetert dus niet alleen jouw (werk)dag, ook die van duizenden producenten!

Toch zin in koffie?

Als de Belgische pionier in fairtradekoffie biedt Oxfam Fair Trade je op elk moment de koffie die bij je past. Ontdek onze koffieservice.


Gerelateerde berichten

Ook de paashaas komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengen de paasklokken dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt een gamma heerlijke paaschocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische, ambachtelijke traditie en met eerlijke producten uit het Zuiden.

Hoe garanderen wij de kwaliteit van jouw kopje Oxfam Fair Trade-koffie?

Als de best verkochte fairtradekoffie in België heeft Oxfam-koffie de grootste impact op de levensomstandigheden van de koffieboeren. Daar doen we het voor. Maar ook jou willen we het allerbeste bieden. Want het is dankzij jouw keuze voor Oxfam-koffie dat wij in het Zuiden zo veel kunnen bereiken. Hoe...

campesino chardonnay topkwaliteit

Campesino Chardonnay is topkwaliteit

Voor het tweede jaar op rij werd de Campesino Chardonnay bewierookt bij een vergelijkende test. Deze Chileense witte wijn is dan ook van absolute topkwaliteit! Meer info: www.test-aankoop.be.

Faire feesten met premium wijnen

Geen feestperiode zonder goede wijnen. Rood en vol, fris en fruitig, sprankelend en verleidelijk. Maar bovenal: fair en kwalitatief.