Time for tea! Geniet van Oxfam-thee, thuis en op het werk

Thee is een perfecte opkikker tijdens de werkdag. De handige theedoos van Oxfam Fair Trade biedt een biologisch assortiment van 100 theebuiltjes in vier verschillende smaken, die elke theedrinker kunnen bekoren. Kies uit BIO Earl Grey, groene thee, bosvruchten of groene thee met munt.

Thee is een perfecte opkikker tijdens de werkdag. De handige theedoos van Oxfam Fair Trade biedt een biologisch assortiment van 100 theebuiltjes in vier verschillende smaken, die elke theedrinker kunnen bekoren. Kies uit BIO Earl Grey, groene thee, bosvruchten of groene thee met munt.

Koffiepauze voor de een, tea time voor de ander. Thee is een mini wellness-moment. En door de eeuwen heen is de populariteit van het drankje allesbehalve afgenomen. De biologische theeselectie in deze doos is geteeld met zorg voor het milieu en de theeproducenten. Oxfam Fair Trade werkt aan een duurzame theesector en doet dit onder andere door samen te werken met coöperaties van kleinschalige boeren, hen een faire prijs te betalen en langetermijnrelaties aan te gaan. Daarnaast waken we ook over de biodiversiteit in de omgeving van de theevelden en kiezen daarom voor bio-theeboeren. En dat alles vertaalt zich in kwaliteit.

Een kopje Oxfam-thee verbetert dus niet alleen jouw (werk)dag, ook die van duizenden producenten!

Toch zin in koffie?

Als de Belgische pionier in fairtradekoffie biedt Oxfam Fair Trade je op elk moment de koffie die bij je past. Ontdek onze koffieservice.