Nieuw: biologische quinoakoekjes met honing

Fan van onze quinoakoekjes met chocolade? Goed nieuws, we hebben er een variant bij: de lichtkrokante quinoa biscuits met heerlijk zoet-kruidige Argentijnse honing. De quinoa komt uit Bolivia, de rijst uit Thailand en de rietsuiker uit Paraguay. Zoveel werelds lekkers in één meergranenkoekje.

Fan van onze quinoakoekjes met chocolade? Goed nieuws, we hebben er een variant bij: de lichtkrokante quinoa biscuits met heerlijk zoet-kruidige Argentijnse honing. De quinoa komt uit Bolivia, de rijst uit Thailand en de rietsuiker uit Paraguay. Zoveel werelds lekkers in één meergranenkoekje.

Quinoa is rijk aan eiwitten, vezels en mineralen. Dankzij de combinatie met rijst en granen krijg je een knapperig en licht zandkoekje, vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen of conserveringsmiddelen, geen gehydrogeneerde vetten, geen palmolie en geen GM-ingrediënten. Geschikt voor vegetariërs.

Ze zitten per 25 verpakt in een handige rol en zijn het perfecte koekje bij de koffie of thee.