AZ Jan Portaels Vilvoorde verrast massaal zijn zorgpersoneel

De ziekenhuisdirectie van het AZ Jan Portaels Vilvoorde vond dat het personeel wel een tastbare bedanking kon gebruiken in deze coronatijden en koos voor een eerlijk geschenkpakket. Zo kreeg Oxfam plots een bestelling van maar liefst 800 pakketten, die in minder dan 1 week werden klaargemaakt en bezorgd.

800 geschenkpakketten in één week

“Een logistiek huzarenstukje”, zo noemt Magda, vrijwilliger bij wereldwinkel Vilvoorde, het verwerken van deze bestelling. Het was alle hens aan dek achter de schermen van de winkel. Natuurlijk moesten de regels rond social distancing gerespecteerd worden; de geschenkdozen werden daarom gevuld in ploegen. Ook op het hoofdkantoor Oxfam Fair Trade werden alle zeilen bijgezet. Sinds de coronamaatregelen draait de organisatie weliswaar met een mindere bezetting, ze blijft dezelfde resultaten afleveren. Zo blijkt. “Hoedje af”, aldus Magda, “Mijn collega’s bij de klantendienst en het voorraadmagazijn hebben ons fantastisch geholpen dankzij de snelle levering van 8000 producten.”

Personeel bedanken met geschenkpakket

Met de geschenkpakketten bedankt het AZ Jan Portaels bovendien niet enkel zijn zorgpersoneel. De bestelling geeft ook een welkome steun aan de producenten, veraf en dichtbij, die elke dag zorgen voor ons eten en drinken.

Ook geschenkpakketten aankopen?

Krijg je een warm gevoel van dit inspirerende gebaar en verdient jouw personeel ook een hart onder de riem? Dan horen we graag van je!

Want zelfs in crisistijden kunnen we met de hand op het hart zeggen: we deliver.

Wil jij je collega’s ook verrassen? Bekijk de Oxfam-geschenkenfolder en vul het contactformulier in:


Gerelateerde berichten

Congokoffie veld

Eerlijke handelsrelaties: houvast in coronatijd

Corona treft de hele wereld, dus ook Oxfams leveranciers in alle uithoeken ervan. Onze partners, zoals wij ze noemen. In tijden als deze maken we dat partnerschap echt waar. Over járen heen bouwen we met deze producentengroepen een stevige handelsrelatie en een vertrouwensband op.

aluminium vrije verpakking deca koffie met pijl

Nieuw ecovriendelijk jasje voor de koffie: alu-vrije folie en een kartonnen ompak

De vacuüm pakjes koffie van 250 g blijven er hetzelfde uitzien maar ze zitten voortaan in een folie zonder aluminium. Ook de omverpakking (12 x 250 g) bestaat vanaf nu uit karton.

Rabobank Antwerpen kiest eerlijke paaschocolade

"We kozen bewust voor eerlijke paaschocolade"

Rabobank Antwerpen koos voor zijn 85 medewerkers bewust voor eerlijke chocolade en kwam zo uit bij ons assortiment Bite to Fight-paaschocolade.

Update: bestellingen en leveringen tijdens coronamaatregelen

In het belang van onze winkelklanten en medewerkers beslisten om we ons netwerk van wereldwinkels volledig te sluiten. We blijven echter ter beschikking staan voor bestellingen en leveringen van onze grootdistributieklanten. Lees hier hoe je ons best contacteert.