AZ Jan Portaels Vilvoorde verrast massaal zijn zorgpersoneel

De ziekenhuisdirectie van het AZ Jan Portaels Vilvoorde vond dat het personeel wel een tastbare bedanking kon gebruiken in deze coronatijden en koos voor een eerlijk geschenkpakket. Zo kreeg Oxfam plots een bestelling van maar liefst 800 pakketten, die in minder dan 1 week werden klaargemaakt en bezorgd.

800 geschenkpakketten in één week

“Een logistiek huzarenstukje”, zo noemt Magda, vrijwilliger bij wereldwinkel Vilvoorde, het verwerken van deze bestelling. Het was alle hens aan dek achter de schermen van de winkel. Natuurlijk moesten de regels rond social distancing gerespecteerd worden; de geschenkdozen werden daarom gevuld in ploegen. Ook op het hoofdkantoor Oxfam Fair Trade werden alle zeilen bijgezet. Sinds de coronamaatregelen draait de organisatie weliswaar met een mindere bezetting, ze blijft dezelfde resultaten afleveren. Zo blijkt. “Hoedje af”, aldus Magda, “Mijn collega’s bij de klantendienst en het voorraadmagazijn hebben ons fantastisch geholpen dankzij de snelle levering van 8000 producten.”

Personeel bedanken met geschenkpakket

Met de geschenkpakketten bedankt het AZ Jan Portaels bovendien niet enkel zijn zorgpersoneel. De bestelling geeft ook een welkome steun aan de producenten, veraf en dichtbij, die elke dag zorgen voor ons eten en drinken.

Ook geschenkpakketten aankopen?

Krijg je een warm gevoel van dit inspirerende gebaar en verdient jouw personeel ook een hart onder de riem? Dan horen we graag van je!

Want zelfs in crisistijden kunnen we met de hand op het hart zeggen: we deliver.

Wil jij je collega’s ook verrassen? Bekijk de Oxfam-geschenkenfolder en vul het contactformulier in:


Gerelateerde berichten

waasland drinks

Waasland Drinks is fan van Oxfam: “Transparant, kwalitatief en betrouwbaar. Het is fijn samenwerken zo.”

“Sinds de coronacrisis willen mensen nog meer dan ervoor weten waar hun spullen vandaan komen”, aldus Jonas Nicque van Waasland Drinks in Sint-Niklaas. “Daarom prijs ik vaak de producten van Oxfam Fair Trade aan, want je kan ervan op aan dat ze helemaal fair trade zijn.”

Foto Group Intro

Groep Intro koos voor Oxfam-koffie: "We kunnen bij Oxfam rekenen op een uitstekende en snelle service"

Groep Intro is sinds 2018 blije klant bij Oxfam Fair Trade. We vroegen Koen Honoré, verantwoordelijke aankoop en logistiek, hoe ze bij Oxfam terechtkwamen en wat hun ervaring is met onze producten, in het bijzonder de Oxfam-koffie.

Rabobank Antwerpen kiest eerlijke paaschocolade

"We kozen bewust voor eerlijke paaschocolade"

Rabobank Antwerpen koos voor zijn 85 medewerkers bewust voor eerlijke chocolade en kwam zo uit bij ons assortiment Bite to Fight-paaschocolade.

"We willen dat onze mensen zich hier goed voelen"

Voor Mifratel kadert Oxfam-koffie schenken in hun doel om alle medewerkers zich goed te laten voelen op de werkvloer.