AZ Jan Portaels Vilvoorde verrast massaal zijn zorgpersoneel

De ziekenhuisdirectie van het AZ Jan Portaels Vilvoorde vond dat het personeel wel een tastbare bedanking kon gebruiken in deze coronatijden en koos voor een eerlijk geschenkpakket. Zo kreeg Oxfam plots een bestelling van maar liefst 800 pakketten, die in minder dan 1 week werden klaargemaakt en bezorgd.

800 geschenkpakketten in één week

“Een logistiek huzarenstukje”, zo noemt Magda, vrijwilliger bij wereldwinkel Vilvoorde, het verwerken van deze bestelling. Het was alle hens aan dek achter de schermen van de winkel. Natuurlijk moesten de regels rond social distancing gerespecteerd worden; de geschenkdozen werden daarom gevuld in ploegen. Ook op het hoofdkantoor Oxfam Fair Trade werden alle zeilen bijgezet. Sinds de coronamaatregelen draait de organisatie weliswaar met een mindere bezetting, ze blijft dezelfde resultaten afleveren. Zo blijkt. “Hoedje af”, aldus Magda, “Mijn collega’s bij de klantendienst en het voorraadmagazijn hebben ons fantastisch geholpen dankzij de snelle levering van 8000 producten.”

Personeel bedanken met geschenkpakket

Met de geschenkpakketten bedankt het AZ Jan Portaels bovendien niet enkel zijn zorgpersoneel. De bestelling geeft ook een welkome steun aan de producenten, veraf en dichtbij, die elke dag zorgen voor ons eten en drinken.

Ook geschenkpakketten aankopen?

Krijg je een warm gevoel van dit inspirerende gebaar en verdient jouw personeel ook een hart onder de riem? Dan horen we graag van je!

Want zelfs in crisistijden kunnen we met de hand op het hart zeggen: we deliver.

Wil jij je collega’s ook verrassen? Bekijk de Oxfam-geschenkenfolder en vul het contactformulier in:

Kies de best passende regio, waar het merendeel van de pakketten geleverd moet worden.

Gerelateerde berichten

Daarom serveert de Gemeente Bornem Oxfam-koffie

Het gemeentebestuur van Bornem houdt voortdurend de ogen open voor duurzame keuzes in alles wat het doet. En daar hoort uiteraard fair trade bij. Zo sieren sinds kort Oxfam-koffiemachines de personeelsruimtes van de gemeente en de gangen van het cultuurcentrum.

Duurzaam geschenkpakket

Argenta & Cegeka leggen hun personeel in de watten met duurzame geschenken

Met ‘e-piritiefjes’ en andere online momenten met werknemers en zakenrelaties tonen we ons inventieve, veerkrachtige kantje. Laat je inspireren door deze bedrijven.

online teambuilding geschenkpakket 1

Inetum-Realdolmen verwarmt collega’s met duurzaam geschenkpakket

We kunnen zeggen hoe leuk het is om je werknemers en –relaties te verrassen met een warm cadeaupakket. Of we kunnen het overlaten aan een enthousiaste klant. Fred Jonkers, manager Microsoft competence center bij ICT-bedrijf Inetum-Realdolmen, vond tijd in zijn hyperdruk schema voor een hartelijke Q&A.

Maddy van Den Azalee

Den Azalee en Oxfam: “Oxfam is een grote meerwaarde voor ons en ondersteunt onze kernboodschap.”

Sinds 2009 werkt maatwerkbedrijf Den Azalee samen met Oxfam Fair Trade. De organisatie heeft verschillende sites en overal genieten zowel personeel als klanten van Oxfam-koffie. “We kunnen als groot bedrijf beslist een samenwerking met Oxfam Fair Trade aanraden”, aldus teamleider Mady Verlaeckt.