AZ Jan Portaels Vilvoorde verpleegkundigen krijgen geschenkpakket Oxfam

AZ Jan Portaels Vilvoorde verrast massaal zijn zorgpersoneel

De ziekenhuisdirectie van het AZ Jan Portaels Vilvoorde vond dat het personeel wel een tastbare bedanking kon gebruiken aan het begin van de coronapandemie en koos voor een eerlijk geschenkpakket. Zo kreeg Oxfam plots een bestelling van maar liefst 800 pakketten, die in minder dan 1 week werden klaargemaakt en bezorgd.

De ziekenhuisdirectie van het AZ Jan Portaels Vilvoorde vond dat het personeel wel een tastbare bedanking kon gebruiken aan het begin van de coronapandemie en koos voor een eerlijk geschenkpakket. Zo kreeg Oxfam plots een bestelling van maar liefst 800 pakketten, die in minder dan 1 week werden klaargemaakt en bezorgd.

800 geschenkpakketten in één week

“Een logistiek huzarenstukje”, zo noemt Magda, vrijwilliger bij wereldwinkel Vilvoorde, het verwerken van deze bestelling. Het was alle hens aan dek achter de schermen van de winkel. Natuurlijk moesten de regels rond social distancing gerespecteerd worden; de geschenkdozen werden daarom gevuld in ploegen. Ook op het hoofdkantoor Oxfam Fair Trade werden alle zeilen bijgezet. Sinds de coronamaatregelen draait de organisatie weliswaar met een mindere bezetting, ze blijft dezelfde resultaten afleveren. Zo blijkt. “Hoedje af”, aldus Magda, “Mijn collega’s bij de klantendienst en het voorraadmagazijn hebben ons fantastisch geholpen dankzij de snelle levering van 8000 producten.”

Personeel bedanken met geschenkpakket

Met de geschenkpakketten bedankt het AZ Jan Portaels bovendien niet enkel zijn zorgpersoneel. De bestelling geeft ook een welkome steun aan de producenten, veraf en dichtbij, die elke dag zorgen voor ons eten en drinken.

Ook geschenkpakketten aankopen?

Krijg je een warm gevoel van dit inspirerende gebaar en verdient jouw personeel ook een hart onder de riem? Dan horen we graag van je!

Wil jij je collega’s ook verrassen? Bekijk de Oxfam-geschenkenfolder en vul het contactformulier in:

Kies de best passende regio, waar het merendeel van de pakketten geleverd moet worden. Enkel in België.