Chef achter het recept
100% Vegan. Tried & tested by Lena & Nora Devisscher.
Vrolijke palmhartencurry
Deze vrolijke palmhartencurry met groene BIO Worldmix geeft kleur aan je dag. Lekker, bont én vegan!
Chef achter het recept
100% Vegan. Tried & tested by Lena & Nora Devisscher.
Alle ingrediënten
- worldmix met jasmijnrijst, mungbonen en rode quinoa 250 g
- currysalsa * 4 tl
- palmharten * 410 g
- kokosmelk * 400 ml
- kokosolie 1 ml
- ui 1 stuks
- knoflook 4 g
- verse gember 15 g
- kikkererwten * 250 g
- sojasaus 1 el
- bloemkool 400 g
- cashewnoten curry * 50 g
- broccoli 400 g
- witte peper * 1 snuifjes
Aan de slag
Worldmix bereiden
Kook de worldmix volgens de verpakking
Bereid de curry
Pel de knoflook; gember en de ui en snij ze fijn.
Doe de kokosolie in een wokpan en laat deze smelten; voeg er dan de knoflook; gember en ui aan toe en bak deze tot de ui glazig is. Doe er dan de salsa curry bij en meng dit met de knoflook en ui tot je een pasta hebt.
Voeg de bloemkool; broccoli; kikkererwten; en kokosmelk toe en laat 5 minuten sudderen met het deksel op de pan.
Snij ondertussen de palmharten fijn.
Doe de palmharten samen met de sojasaus in de curry en kruid met peper. Laat de pan nog 5 minuten opstaan zonder deksel.
Serveer de curry met worldmix. Tip: je kan garneren met curry cashewnoten.