
Chef achter het recept
Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.

Rode ui-taartjes
Deze rode ui-taartjes van bladerdeeg met humus zijn een hartig hapje. Ze staan mooi op je feesttafel!

Chef achter het recept
Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.
Alle ingrediënten
- bladerdeeg 1 stuk
- kikkererwten * 250 g
- rode ui 3 stuks
- olijfolie * 5 el
- sesampasta * 2 el
- agavesiroop 2 el
- citroensap 2 el
- balsamico-azijn 2 el
- lookpasta 1 el
- zeezout (met groene kruiden) 1 snuifje