Elisabeth Van Lierop
Chef achter het recept

Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.

Rode ui-taartjes

schedule15 minuten (+ 20 minuten in de oven)
restaurant_menuBijgerecht | Hapje | Voorgerecht

Deze rode ui-taartjes van bladerdeeg met humus zijn een hartig hapje. Ze staan mooi op je feesttafel!

Elisabeth Van Lierop
Chef achter het recept

Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.

Alle ingrediënten

6 personen +
  • bladerdeeg 1 stuk
  • kikkererwten * 250 g
  • rode ui 3 stuks
  • olijfolie * 5 el
  • sesampasta * 2 el
  • agavesiroop 2 el
  • citroensap 2 el
  • balsamico-azijn 2 el
  • lookpasta 1 el
  • zeezout (met groene kruiden) 1 snuifje
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

Oxfam-ingrediënten