Quinoa Trifle
30 minuten
Dessert | Italiaans | Vegetarisch
Alle ingrediënten
‒
4 personen
+
- quinoa * 125 g
- kokosmelk * 250 ml
- minipapaja's 450 g
- mascarpone 500 g
- rietsuiker * 20 g
- amazonenoten * 100 g
- olijfolie * 10 ml
Aan de slag
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking in melk in plaats van water. Voeg eventueel wat rietsuiker toe naar smaak.
Laat de quinoa afkoelen. Snij de papaja’s in kleine reepjes.
Klop de mascarpone luchtig met wat rietsuiker.
Hak de amazonenoten fijn; bestrooi ze met rietsuiker en olijfolie en laat ze karamelliseren onder de grill van de oven.
Maak in kleine potjes laagjes met afwisselend quinoa; reepjes papaja en mascarpone. Herhaal twee à drie keer.
Werk af met de gegrilde amazonenoten en eventueel een blaadje munt. Smullen maar!