
Chef achter het recept
Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.

Pittig gevulde champignons
Een pittig bijgerecht, dat mag niet ontbreken bij een feestbuffet! En deze gevulde champignons vervullen die rol prima.
Wijntip van onze expert, Wim Melis: Campesino Chardonnay Gran Reserva uit Chili.

Chef achter het recept
Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.
Alle ingrediënten
- bruine champignons 300 g
- zijdentofu 100 g
- cashewnoten * 50 g
- zeezout (met groene kruiden) 0.25 tl
- witte peper * 0.25 tl
- olijfolie * 2 el
- water 2 el
- citroensap 1 el