Mich Baron
Chef achter het recept

Palmhartendip

schedule15 minuten
restaurant_menuBijgerecht | Hapje | Saus | Vegetarisch

Een feestelijke, originele dip.

Mich Baron
Chef achter het recept

Alle ingrediënten

4 personen +
  • palmharten * 250 g
  • lookpasta 2 tl
  • limoensap 1 tl
  • limoen 1 stuks
  • olijfolie * 1 el
  • verse peterselie 1 bussels
  • witte peper * 1 snuifjes
  • zout 1 snuifjes
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

  1. Giet het water waarin de palmharten zwemmen weg; spoel de palmharten goed af en laat uitlekken in een vergiet.

  2. Doe de palmharten in de foodprocessor of blender. Doe alle andere ingrediënten; behalve de peper en zout bij de palmharten. Pulse/blend tot je een gladde dip hebt.

  3. Proef en breng op smaak met peper en zout.

Oxfam-ingrediënten