Elisabeth Van Lierop
Chef achter het recept

Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.

Mediterraanse focaccia met rozemarijn

schedule15 minuten + 25 minuten in de oven
restaurant_menuBijgerecht | Hapje | Mediterraans | Vegan | Voorgerecht

[intro]Deze mediterraanse focaccia met rozemarijn is een waardige vervanger voor traditioneel brood in jouw feestmenu.[/intro]

Elisabeth Van Lierop
Chef achter het recept

Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.

Alle ingrediënten

6 personen +
  • bloem 500 g
  • zeezout (met groene kruiden) 2 el
  • gist 21 g
  • water 430 ml
  • agavesiroop 1 tl
  • olijfolie 30 ml
  • rode ui 1 stuks
  • groene olijven 4 el
  • rozemarijn 2 takjes
  • zongedroogde kerstomaatjes * 50 g
  • pesto * 50 g
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

Oxfam-ingrediënten