Knapperige notengranola
15 minuten
Ontbijt | Vegan | Vegetarisch
Alle ingrediënten
‒
2 personen
+
- cashewnoten * 100 g
- amandelnoten * 100 g
- havermout 250 ml
- agavesiroop * 1 el
- chiazaad 1 el
- rozijnen * 2 el
- gedroogd fruit 3 el
- olijfolie * 3 el
- zout 1 snuifjes
Aan de slag
Meng de noten en de havermout. Pulseer kort in de keukenmachine of blender, zodat de noten gebroken zijn maar het mengsel niet kruimelig is.
Meng met de olijfolie, agavesiroop en het zout. Spreid het mengsel in één laag uit op een bakplaat.
Bak in de oven op 180 °C gedurende 10 minuten, tot het mengsel begint te kleuren.
Laat afkoelen en meng met de rozijnen, het gedroogd fruit en de chiazaden. Je kan eventueel andere zaden en pitten naar keuze extra toevoegen. Lekker met melk of yoghurt, of op fruitsla.