Mich Baron
Chef achter het recept

In balsamico geroosterde tomaatjes

schedule20 minuten
restaurant_menuBijgerecht | Vegetarisch
Mich Baron
Chef achter het recept

Alle ingrediënten

2 personen +
  • sneetjes volkorenbrood 6 stuks
  • balsamico-azijn 2 el
  • ricotta 200 g
  • kerstomaatjes 400 g
  • olijfolie * 3 el
  • zeezout (met groene kruiden) 1 snuifje
  • zwarte peper * 1 snuifje
  • basilicum 8 blaadjes
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 170c.

  2. Was de kerstomaatjes en dep ze droog. Doe de kerstomaatjes in een ovenvaste schotel en giet er de olijfolie en de balsamicoazijn over.
    Kruid met peper en zeezout en zet 15 minuutjes in de oven.

  3. Rooster de broodjes; besmeer ze met ricotta en werk ze af met de geroosterde kerstomaatjes en de verse basilicumblaadjes.

Oxfam-ingrediënten