Mich Baron
Chef achter het recept
Chef achter het recept
In balsamico geroosterde tomaatjes
20 minuten
Bijgerecht | Vegetarisch
Mich Baron
Chef achter het recept
Chef achter het recept
Alle ingrediënten
‒
2 personen
+
- sneetjes volkorenbrood 6 stuks
- balsamico-azijn 2 el
- ricotta 200 g
- kerstomaatjes 400 g
- olijfolie * 3 el
- zeezout (met groene kruiden) 1 snuifjes
- zwarte peper * 1 snuifjes
- basilicum 8 blaadjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170c.
Was de kerstomaatjes en dep ze droog. Doe de kerstomaatjes in een ovenvaste schotel en giet er de olijfolie en de balsamicoazijn over.
Kruid met peper en zeezout en zet 15 minuutjes in de oven.Rooster de broodjes; besmeer ze met ricotta en werk ze af met de geroosterde kerstomaatjes en de verse basilicumblaadjes.