Elisabeth Van Lierop
Chef achter het recept

Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.

Gevulde pompoen met quinoa en tahinsaus

schedule25 minuten (+ 1 uur bakken)
restaurant_menuBijgerecht | Vegan | Vegetarisch

Deze gevulde pompoen met quinoa en tahinsaus is een blikvanger op je feestelijk gedekte tafel. En lekker ook!

Wijntip van onze expert, Wim Melis: BIO RAZA Selection Malbec / Shiraz uit Argentinië.

Elisabeth Van Lierop
Chef achter het recept

Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.

Alle ingrediënten

6 personen +
  • flespompoen 1 stuk
  • quinoa * 200 g
  • rozijnen * 4 el
  • dadels * 4 el
  • amandelnoten * 4 el
  • basilicum 4 el
  • verse peterselie 4 el
  • zeezout (met groene kruiden) 2 snuifjes
  • pindakaas 5 el
  • agavesiroop 1 el
  • citroensap 2 el
  • water 3 el
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

Oxfam-ingrediënten