Eigen vondst
Chef achter het recept
Chef achter het recept

Eigen vondst
Chef achter het recept
Chef achter het recept
Alle ingrediënten
‒
4 personen
+
- Orangeade organic * 400 ml
- appelsap * 200 ml
- agavesiroop * 2 el
- gember (geraspt) 2 el
- citroensap 2 el
- verse munt 4 takjes
- ijsblokjes 12 stuks
- sinaasappel (schijfje) 4 stuks
Aan de slag
Vul een shaker of glazen pot voor de helft met ijsblokjes.
Voeg de geraspte gember, citroensap en agavesiroop toe. Sluit de shaker goed af en schud krachtig gedurende 10 seconden.
Vul een glas voor de helft met ijsblokjes.
Giet het gember-citroenmengsel door een zeef in het glas.
Voeg de Oxfam Orangade en Oxfam biologische appelsap toe.
Roer voorzichtig en garneer met een schijfje sinaasappel en een takje munt.
Serveertip:
Serveer in een mooi glas en geniet van een frisse, eerlijke dorstlesser die perfect past bij elke gelegenheid!Wil je er een cocktail van maken? Voeg dan eenvoudig een scheutje rum of gin toe in de shaker.
Klink op de gezondheid van je gezelschap!