Mich Baron
Chef achter het recept

Frambozenijs

schedule15 minuten (+ 30 minuten invriezen)
restaurant_menuDessert

Je kan de frambozen ook vervangen door bevroren bosbessen, blauwe bessen of aardbeien. Deze zijn meestal zoeter dan frambozen. Smakelijk!

Mich Baron
Chef achter het recept

Alle ingrediënten

2 personen +
  • bevroren frambozen 250 g
  • agavesiroop * 4 el
  • citroensap 2 el
  • soja vanille yogurt 250 ml
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

  1. Doe de bevroren frambozen samen met alle andere ingrediënten in de  blender/foodprocessor en blend tot je een dikke smeuïge massa krijgt. Is de massa te dik, doe er nog wat warm water bij. Begin met 1 eetlepel warm water en blend opnieuw.

  2. Doe het mengsel in een kom en zet nog een half uurtje in de diepvriezer.

  3. Daarna kan je heel makkelijk bolletjes ijs scheppen.

Oxfam-ingrediënten