Fair Trade Original
Chef achter het recept
Chef achter het recept
Recept ontwikkeld door Fair Trade Original i.s.m. Gees van Asperen
Chocoladefondue met kokos
30 minuten
Dessert
Fair Trade Original
Chef achter het recept
Chef achter het recept
Recept ontwikkeld door Fair Trade Original i.s.m. Gees van Asperen
Alle ingrediënten
‒
5 personen
+
- pure choco * 300 g
- boter 100 g
- eieren 2 stuks
- aardbeien 250 g
- bramen 100 g
- frambozen 200 g
- kokosmelk * 200 ml
- rietsuiker * 3 el
- ananasschijven (op siroop) 400 g
- mango (op siroop) 200 g
- mix voor muffins 250 g
Aan de slag
Bereid de muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen.
Verhit de kokosmelk in een pan en voeg de chocoladepasta en de rietsuiker naar smaak toe. Roer alles tot er een gladde dikke saus ontstaat. Laat iets inkoken tot de gewenste dikte.
Snijd de muffins in blokjes; maak het rode fruit schoon en laat de ananas- en de mangoschijven uitlekken. Snijd de ananas- en mangoschijven in stukjes.
Rijg het fruit aan spiesjes.
Zet de chocoladefondue in een fonduepannetje op tafel en serveer het met de fruitspiesjes en de blokjes muffin.