Chef achter het recept
100% Vegan. Tried & tested by Lena & Nora Devisscher.
Chiliburrito’s
Chef achter het recept
100% Vegan. Tried & tested by Lena & Nora Devisscher.
Alle ingrediënten
- wraps 8 stuks
- worldmix met rijst, linzen en quinoa 250 g
- ui 1 stuks
- tomatenpuree 400 ml
- kidneybonen 400 g
- salsa piccante 3 tl
- lookpasta 2 tl
- olijfolie * 1 el
- kaneelpoeder 1 tl
- provençaalse kruiden 1 el
- witte peper * 1 snuifjes
- zout 1 snuifjes
Aan de slag
Maak de Worldmix klaar zoals vermeld op de verpakking.
Pel de ui en snipper fijn. Verwarm de olie in een ruime pan en bak de ui glazig. Voeg de provençaalse kruiden, kaneel, lookpasta, salsa en een beetje tomatenpuree toe en meng tot een pasta.
Giet de kidneybonen af en doe ze bij de tomatenpasta, net als de Worldmix. Bak mee gedurende 2 minuten.
Voeg de rest van de tomatenpuree toe en laat 10 minuten sudderen.
Vul de wraps met de bonenmengeling en vouw ze aan drie zijden dicht tot burrito’s. Bak de burrito’s één voor één in een hete koekenpan.
Serveer met een slaatje (avocado, korianderblaadjes, jalapeñopepers, vegan kaas, …).