Ceviche van palmharten

schedule10 minuten
restaurant_menuHapje | Vegetarisch

Voeg gerust meer pepertjes toe als je van pikant houdt!

Serveer met een frisse, exotische Koopmanskloof Chardonnay.

Alle ingrediënten

8 personen +
  • minipapaja's 450 g
  • palmharten * 400 g
  • lookpasta 0.25 tl
  • rode ui 1 stuks
  • rode pepers 1 stuks
  • limoensap 2 el
  • olijfolie * 1 el
  • verse koriander 1 bussels
  • crackers 25 stuks
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

  1. Snij de palmharten en minipapaja’s in kleine stukjes.

  2. Snij de rode ui in fijne reepjes.

  3. Haal de zaadlijsten uit de rode pepers en snij heel fijn.

  4. Meng alles.

  5. Voeg het limoensap en wat olijfolie en lookpasta toe. Kruid met peper en zout; en werk af met verse koriander.

  6. Dien heel fris op met crackers.

Oxfam-ingrediënten