Bavarois van frambozen met agavesiroop

schedule10 minuten (+ 1 nacht opstijven)
restaurant_menuDessert | Vegetarisch

Alle ingrediënten

6 personen +
  • appelsap 500 ml
  • frambozen 500 g
  • amandelnoten * 30 g
  • agavesiroop 30 g
  • maizena 30 g
  • agaragar 3 tl
  • verse munt 6 blaadjes
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

  1. Meng het appelsap met de agaragar en laat koken gedurende 2 tot 3 minuten.

  2. Pureer de frambozen en voeg de agavesiroop en de maizena toe.

  3. Meng de frambozenpuree met het ingekookte appelsap en giet in de vormpjes.

  4. Laat afkoelen en plaats een nacht in de koelkast om op te stijven.

  5. Haal de bavarois uit de vormpjes en versier de bordjes met enkele muntblaadjes en amandelen.

Oxfam-ingrediënten