Chef achter het recept
Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.
Aperohapjes om te delen
Nu we ein-de-lijk terug mogen delen, halen we meteen alles uit de kast. Zoute chips zijn lekker, maar het kan ook pittiger én kleurrijker.
Laat gelijk de klassieke kommetjes ook maar staan: ga voor een ‘pick ‘n mix’-bord. Een lust voor het oog én de maag!
Wijntip: serveer deze kleurrijke hapjes met BIO Ecologica Torrentés Brut of de BIO La Posada Torrontés uit Argentinië.
Chef achter het recept
Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.
Alle ingrediënten
- currysalsa * 130 g
- salsa piccante 90 g
- yucachips met taco * 150 g
- cashewnoten curry * 100 g
- crackers 50 g
- banaanchips 85 g
- blauwe aardappelchips 100 g
Aan de slag
Shoppen
In de wereldwinkel vind je spannende fairtradeproducten die van je bord spatten: blauwe chips, yucachips, rode en zwarte rijstcrackers, bananenchips, grissini, biodadels, kruidige salsa ‘dips’, …
Dresseren
Vul je plankje aan met rauwe of geroosterde groenten: radijs, geroosterde, zoete aardappel, geroosterde bloemkool, olijven, zongedroogde tomaten, …
Serveren
Laat je innerlijke kunstenaar los en creëer een prachtig stilleven dat elk gezelschap meteen in een gastronomische feeststemming brengt.