Elisabeth Van Lierop
Chef achter het recept

Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.

Aperohapjes om te delen

schedule15 minuten
restaurant_menuHapje | Vegan | Vegetarisch

Nu we ein-de-lijk terug mogen delen, halen we meteen alles uit de kast. Zoute chips zijn lekker, maar het kan ook pittiger én kleurrijker.

Laat gelijk de klassieke kommetjes ook maar staan: ga voor een ‘pick ‘n mix’-bord. Een lust voor het oog én de maag!

Wijntip: serveer deze kleurrijke hapjes met BIO Ecologica Torrentés Brut of de BIO La Posada Torrontés uit Argentinië.

Elisabeth Van Lierop
Chef achter het recept

Haar website ‘Plantbased’ is al even een hit onder vegan en veggie foodies. Ze inspireert ook tot écht duurzaam leven. Kiezen voor eco, bio en fair geeft het leven duidelijk een sprankelende meerwaarde. Vegan keukenwonder en ecoblogster Elisabeth Van Lierop dook enthousiast de wereldwinkel binnen en toverde feestelijke lekkernijen uit haar potten.

Alle ingrediënten

6 personen +
* beschikbaar bij Oxfam-Wereldwinkels

Aan de slag

Shoppen

  1. In de wereldwinkel vind je spannende fairtradeproducten die van je bord spatten: blauwe chips, yucachips, rode en zwarte rijstcrackers, bananenchips, grissini, biodadels, kruidige salsa ‘dips’, …

Dresseren

  1. Vul je plankje aan met rauwe of geroosterde groenten: radijs, geroosterde, zoete aardappel, geroosterde bloemkool, olijven, zongedroogde tomaten, …

Serveren

  1. Laat je innerlijke kunstenaar los en creëer een prachtig stilleven dat elk gezelschap meteen in een gastronomische feeststemming brengt.

Oxfam-ingrediënten