fairtrade geschenkmand

FAIRTRADE RELATIEGESCHENKEN

Fairtrade geschenkpakketten, dat zijn duurzame relatiegeschenken voor bedrijven en organisaties die geven om mens en planeet. Snel, zorgeloos en 100% op maat.

Een cadeaumand voor elke gelegenheid

Van een flitsende start voor de nieuwe collega tot het gezapige pensioenfeest. Laat je inspireren door onze inspiratiegids vol duurzame relatiegeschenken. Spreekt een pakket je aan maar wil je enkele fairtradeproducten wijzigen? Werkt jouw bedrijf dit jaar rond een thema waarvoor we een uniek geschenkpakket mogen samenstellen? Laat het ons weten.

VERWENBOX

Allround verwennerij! Geef een pakket met luxe chocolade, elegante schuimwijn, straffe koffie en thee.

Verwenbox aanvragen

RISE & SHINE GESCHENKPAKKET

Met een smaakvol ontbijtpakket laat je ieders ochtendhumeur verdwijnen in een oogwenk.

Geschenkpakket aanvragen

Cook like a pro

Schuif je Ottolenghi-kookboek aan de kant en waan jezelf in de smalle straatjes van Bangkok met ons streetfood assortiment. Of maak er een kookworkshop van op de werkplek!

Kookpakket wereldkeuken aanvragen

Aperobox

Verwen de levensgenieters in je team met crunchy snacks en gekoelde, parelende drankjes.

Aperobox aanvragen

Duurzaam relatiegeschenk met een boodschap

Een cadeau zegt meer dan 1.000 woorden. En al zéker meer dan een videocall. Smul samen fairtradechocolade voor Pasen, de Sint en Secret Santa. Target gehaald? Yes! Dat moet gevierd worden met een faire aperobox! En niets zegt zo warm ‘merci’ als een koffiekletspakket. Schenk klanten en medewerkers een verrukkelijk cadeau met een hartverwarmende boodschap.

✓ 100% volgens jouw smaak
✓ op maat van jouw budget
✓ zorgeloze en snelle service

De bedrijfsattentie begin dit jaar was de faire aperobox. Met lekkere fairtradechips er in, lekker wijntje erbij … Een hele mooie verrassing! Ook heel tevreden over de vlotte levering van meer dan 70 aperoboxen op verschillende locaties in België en Nederland.”

Karmen Van der Hoeven, NORDIC collection

Vraag je offerte aan

Kies de best passende regio, waar het merendeel van de pakketten geleverd moet worden. Enkel in België.