Zet fair trade op tafel tijdens eindejaar

Het perfecte cadeau, een fair feestmenu of een verbindende discussie? Fair trade is niet weg te denken tijdens eindejaar.

Het perfecte cadeau, een fair feestmenu of een verbindende discussie? Fair trade is niet weg te denken tijdens eindejaar.

fair trade op tafel

Maak je eindejaarsfeesten net dat tikkeltje warmer met fair trade op tafel. Samen met fotografe Lieve Blancquaert kneden we bekende Vlamingen tot Belgische culinaire klassiekers. Op het menu? Koninginnenhapje, kok au vin, café frappé en dame blanche. Oxfam pairt Coely, Pascale Naessens, Wim Lybaert en Gustaph telkens met een Oxfam Fair Trade-product en werkt het geheel af met een ludiek sausje. Als kers op de taart staat Lieve Blancquaert zelf ook voor de lens als bien cuit.

Met deze campagne dissen we een extra gespreksonderwerp op bij menig feesttafel. Want fair trade is nog steeds een broodnodig topic.