Lieve De Busscher van De Zonnegloed.

De duurzame rode draad van de Zonnegloed

Je visie doortrekken in alle aspecten van je organisatie. Dat heeft de Zonnegloed tot in de perfectie uitgewerkt. Van Oxfam snacks en dranken tot chocoladerepen toe. Alles in hun shop komt voort uit eerlijke handel en biologische en/of fairtrade producten.

Je visie doortrekken in alle aspecten van je organisatie. Dat heeft de Zonnegloed tot in de perfectie uitgewerkt. Van Oxfam snacks en dranken tot chocoladerepen toe. Alles in hun shop komt voort uit eerlijke handel en biologische en/of fairtrade producten.

De Zonnegloed vangt dieren op uit heel Europa, of soms erbuiten, die geen toekomst of definitieve woonplaats hebben. Lieve De Busscher vertelt tevreden over de reacties van de bezoekers. “Als je als bedrijf inzet op duurzaamheid kan je die visie doortrekken met producten van Oxfam Fair Trade.” En dat wordt geapprecieerd door de bezoekers.

Oxfam Fair Trade als partner kan een groot voordeel betekenen voor een bedrijf

Lieve De Busscher, de Zonnegloed

Een fair en lekker aanbod

Trek jij ook jouw duurzame visie door?