Argenta & Cegeka leggen hun personeel in de watten met duurzame geschenken

Met ‘e-piritiefjes’ en andere online momenten met werknemers en zakenrelaties tonen we ons  inventieve, veerkrachtige kantje. Laat je inspireren door deze bedrijven. Zij verwenden hun collega’s het afgelopen jaar op afstand met een verrassing(spakket) van Oxfam Fair Trade.

Duurzaam geschenkpakket

Argenta verraste zijn werknemers met een duurzame apéro

Voor de digitale nieuwsjaarsreceptie van Argenta koos Wouter Verstraten voor Oxfam Fair Trade.

“Het is belangrijk voor ons dat de producten duurzaam zijn en geproduceerd met respect voor mens en milieu,” vertelt hij. “We willen fair trade ondersteunen en het belang ervan onder de aandacht brengen bij onze collega’s. De samenwerking is perfect, professioneel en stipt verlopen. Gezien de hoeveelheid, was dat geen sinecure! De geleverde producten zijn van kwalitatief en werden erg gesmaakt door onze medewerkers.”

Cegeka koos voor een échte kindvriendelijke Sint

Elke Picquet, verantwoordelijke Employer branding & recrutering voor Cegeka, koos op 6 december voor onze heerlijke Bight To Fight-chocolade.

“Het jaarlijkse sinterklaasfeest kon niet doorgaan, maar we wilden onze werknemers en hun families toch een warm hart onder de riem steken,” legt ze uit. “Door onze keuze voor Oxfam Fair Trade dragen we bij aan een sociaal en economisch duurzame economie, dit komt overeen met hoe Cegeka zaken wil doen.”

Wil jij ook een duurzaam en Fair Trade geschenkpakket aanvragen voor je werknemers of zakenrelaties? Dat kan!


Gerelateerde berichten

Duurzame honing en herbebossingsproject in Brazilië

Reis even mee naar de Caatinga, een semi-woestijn in het Noordoosten van Brazilië. Een van de droogste en armste regio’s van het land, maar met ideale omstandigheden om honing te produceren. Onze partner Casa Apis verenigt en ondersteunt hier imkers om op een duurzame manier hun brood te verdienen.

Oxfam Fair Trade 26008

Dit vindt Dominique Persoone van Oxfam-honing

Voor Het Laatste Nieuws vergeleek chocolatier Dominique Persoone de smaak en de kwaliteit van 10 soorten honing die in de supermarkt te koop zijn. Onze biologische vloeibare honing viel duidelijk in de smaak: “Als je proeft met je ogen dicht, lijkt het of je boven al die bloemetjes vliegt",...

10 redenen om voor fair trade van Oxfam te kiezen

10 redenen om voor fairtradekoffie van Oxfam te kiezen

[vc_column width="2/3"] Fairtradekoffie is fairtradekoffie. Of niet soms? Maakt het eigenlijk iets uit of je jouw bestellingen bij Oxfam plaatst of ergens anders? Reken maar van yes.

Vier mee onze verjaardag op World Fair Trade Day

Laat die fles Argentijnse bubbels maar knallen! In april 2021 is het 50 jaar geleden dat de eerste Oxfam-Wereldwinkel van het land de deuren opende. Feest je met ons mee op World Fair Trade Day?