Argenta & Cegeka leggen hun personeel in de watten met duurzame geschenken

Met ‘e-piritiefjes’ en andere online momenten met werknemers en zakenrelaties toonden we ons inventieve, veerkrachtige kantje tijdens de pandemie. Argenta en Cegeka verwenden hun collega’s op afstand met een verrassing(spakket) van Oxfam Fair Trade.

Met ‘e-piritiefjes’ en andere online momenten met werknemers en zakenrelaties toonden we ons inventieve, veerkrachtige kantje tijdens de pandemie. Argenta en Cegeka verwenden hun collega’s op afstand met een verrassing(spakket) van Oxfam Fair Trade.

Argenta verraste zijn werknemers met een duurzame apéro

Voor de digitale nieuwsjaarsreceptie van Argenta koos Wouter Verstraten voor Oxfam Fair Trade.

“Het is belangrijk voor ons dat de producten duurzaam zijn en geproduceerd met respect voor mens en milieu,” vertelt hij. “We willen fair trade ondersteunen en het belang ervan onder de aandacht brengen bij onze collega’s. De samenwerking is perfect, professioneel en stipt verlopen. Gezien de hoeveelheid, was dat geen sinecure! De geleverde producten zijn van kwalitatief en werden erg gesmaakt door onze medewerkers.”

Cegeka koos voor een échte kindvriendelijke Sint

Elke Picquet, verantwoordelijke Employer branding & recrutering voor Cegeka, koos op Sinterklaas voor onze heerlijke Bight To Fight-chocolade.

“Het jaarlijkse sinterklaasfeest kon niet doorgaan, maar we wilden onze werknemers en hun families toch een warm hart onder de riem steken,” legt ze uit. “Door onze keuze voor Oxfam Fair Trade dragen we bij aan een sociaal en economisch duurzame economie, dit komt overeen met hoe Cegeka zaken wil doen.”

Wil jij ook een duurzaam en Fair Trade geschenkpakket aanvragen voor je werknemers of zakenrelaties? Dat kan!