“We kozen bewust voor eerlijke paaschocolade”

De Antwerpse Rabobankmedewerkers mochten smullen van onze eerlijke paaschocolade.

Rabobank Antwerpen koos voor zijn 85 medewerkers bewust voor eerlijke chocolade en kwam zo uit bij ons assortiment Bite to Fight-paaschocolade.

Rabobank Antwerpen kiest eerlijke paaschocolade

“We kozen bewust voor Oxfam Bite to Fight-paaschocolade. Als iedereen krijgt waar zij of hij recht op heeft, dan smaakt de chocolade nog beter. Zo bouwen we als Rabobank Antwerpen mee aan een betere wereld.”

— Rabobank Antwerpen


Gerelateerde berichten

AZ Jan Portaels Vilvoorde verpleegkundigen krijgen geschenkpakket Oxfam

AZ Jan Portaels Vilvoorde verrast massaal zijn zorgpersoneel

De ziekenhuisdirectie van het AZ Jan Portaels Vilvoorde vond dat het personeel wel een tastbare bedanking kon gebruiken in deze coronatijden en koos voor een eerlijk geschenkpakket. Zo kreeg Oxfam plots een bestelling van maar liefst 800 pakketten, die in minder dan 1 week werden klaargemaakt en bezorgd.

"We willen dat onze mensen zich hier goed voelen"

Voor Mifratel kadert Oxfam-koffie schenken in hun doel om alle medewerkers zich goed te laten voelen op de werkvloer.

Oxfam Fair Trade ECU

ECU Worldwide Belgium geeft eerlijke cadeaus

In het FAIR-magazine kon je al lezen hoe vrijwilligster Martine Baels de bedrijven rond ‘haar’ Oxfam-Wereldwinkel mee op de faire kar krijgt. “Geregeld ga ik langs bij de aankoopverantwoordelijken van bedrijven. Terwijl ik hen vertel waarvoor we staan, laat ik hen proeven. Want onze producten zijn onze beste reclame.”

Oxfam Fair Trade e5 mode

Fair trade, gewoon gezond verstand

Winkel je weleens bij e5 mode? Dan heb je er misschien al een Oxfam Fair Trade-koffieapparaat gespot? "Voor ons is het logisch om eerlijke koffie te schenken," antwoordt CEO Alexander Talpe op de vraag waarom de kledingketen voor Oxfam kiest.