Belgisch appelsap van Oxfam Fair Trade

Vers, Belgisch appelsap

Het Oxfam Fair Trade-appelsap komt uit biologische Belgische boomgaarden. Als leverancier van eerlijke handelsproducten steunen we ook boeren in eigen land. Want ook Belgische producenten kunnen een duwtje in de rug gebruiken!

Het Oxfam Fair Trade-appelsap komt uit biologische Belgische boomgaarden. Als leverancier van eerlijke handelsproducten steunen we ook boeren in eigen land. Want ook Belgische producenten kunnen een duwtje in de rug gebruiken!

Het sap is 100% vers geperst Belgisch appelsap (Jonagold) en komt dus niet langer uit concentraat. Door de samenwerking met lokale boeren, verkleinen we de voedselkilometers en steun je tegelijk kleinschalige biologische boeren.

We behouden de formaten van 20 cl en 1 liter. De 1L flessen maken plaats voor bio-based Tetra-pakken.