Vers, Belgisch appelsap

Het Oxfam Fair Trade-appelsap komt uit Belgische boomgaarden in omschakeling naar bio. Als leverancier van eerlijke handelsproducten steunen we ook boeren in eigen land. Want ook Belgische producenten kunnen een duwtje in de rug gebruiken!

Het sap is 100% vers geperst Belgisch appelsap (Jonagored) en komt dus niet langer uit concentraat. Door de samenwerking met lokale boeren, verkleinen we de voedselkilometers en steunt u tegelijk kleinschalige boeren in omschakeling naar biologische landbouw.

We behouden de glazen flessen met statiegeld alsook de formaten van 20 cl en 1 liter. Barcode, artikelnummer en prijs wijzigen echter. De flesjes van 20 cl zijn al binnen, de flessen van 1 liter komen er aan in december.


Gerelateerde berichten

Welke koffie valt bij jou in de smaak?

Over kleuren en smaken valt niet te discussiëren. Maar wanneer het over koffie gaat, komt een woordje uitleg over de kleur en de smaak wel van pas. Want wat betekent het precies als een koffie ‘licht gebrand’ is? Wat betekent ‘acide’, wat bedoelen we als er ‘fruitig’ op de...

Ook de paashaas komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengen de paasklokken dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt een gamma heerlijke paaschocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische, ambachtelijke traditie en met eerlijke producten uit het Zuiden.

BIO Groene theedrank met passievrucht in nieuw duurzaam jasje

Onze bio groene theedrank wordt groener, in figuurlijke zin dan. Voortaan zit deze frisse dorstlesser immers in een fles die voor 30% bestaat uit gerecycleerde PET!

Chileense boeren in de bres voor oude druivenrassen en het milieu

De trots van de Chileense wijncoöperatie Vidseca is al generaties lang de paísdruif, waarvan de wortels tot 18 meter diep kunnen gaan. In augustus 2020 behaalde de coöperatie het FLOCERT (Fairtrade)-certificaat. Een opsteker als je weet hoe ze opboksen tegen de giganten in de Chileense wijnsector en hun onduurzame praktijken.