Nieuw: vers, Belgisch appelsap

Vanaf nu komt het Oxfam Fair Trade-appelsap uit Belgische boomgaarden in omschakeling naar bio. Als leverancier van eerlijke handelsproducten steunen we nu ook boeren in eigen land. Want ook Belgische producenten kunnen een duwtje in de rug gebruiken!

Het sap is 100% vers geperst Belgisch appelsap (Jonagored) en komt dus niet langer uit concentraat. Door de samenwerking met lokale boeren, verkleinen we de voedselkilometers en steunt u tegelijk kleinschalige boeren in omschakeling naar biologische landbouw.

We behouden de glazen flessen met statiegeld alsook de formaten van 20 cl en 1 liter. Barcode, artikelnummer en prijs wijzigen echter. De flesjes van 20 cl zijn al binnen, de flessen van 1 liter komen er aan in december.


Gerelateerde berichten

Ook de paashaas komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengen de paasklokken dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt een gamma heerlijke paaschocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische, ambachtelijke traditie en met eerlijke producten uit het Zuiden.

Santé, er is meer rosé!

Geen zomers aperitief zou compleet zijn zonder een verfrissend glaasje rosé. In het prijsbrekende 365-assortiment met de gekende witte en rode wijn, komt nu ook de rosé-variant.

Oxfam-wijnen in De Standaard

Simonne Wellekens belichtte in De Standaard Magazine (11/01/2020) enkele Oxfam-wijnen, waaronder twee nieuwe flessen van onze partner La Riojana die op dit moment onderweg zijn naar onze magazijnen.

Meester-biersommelier Sofie Vanrafelghem proeft de JUSTE-bieren

Bier mag volgens topbiersommelier Sofie Vanrafelghem niet ontbreken op de menukaart. Het is net als wijn een perfecte combinatie met zelfs de meest verfijnde gerechten. Wij kregen de JUSTE-bieren tot bij haar en haar bevindingen lees je, geheel onverbloemd, hier.