Je klanten eisen kwaliteit. Ze willen lekker eten en drinken, maar hechten ook belang aan de manier waarop producten tot stand komen. Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor eerlijke handel. Verwen hen met producten van Oxfam Fair Trade, de fairtradepionier.

Bedrijven, horeca, voedingszaken, scholen, bedrijven en meer dan 400 retailwinkels zijn al overtuigd van de meerwaarde die Oxfam hun klanten biedt. Waarop wacht je nog? Kies voor fair trade van Oxfam, zo ben je zeker dat je echt een bijdrage levert aan eerlijke handel. Vraag alvast jouw fair proefpakket aan.

Bedrijven

Firma’s die duurzaamheid belangrijk vinden serveren hun werknemers en klanten Oxfam Fair Trade-producten. Verwen je collega’s met onze koffie, geef een zuiders cachet aan je recepties of zet fair trade op het menu van je bedrijfsrestaurant.

Gemeenten en overheden

Vlaanderen telt al meer dan 170 FairTradeGemeenten. Die kiezen resoluut voor een solidaire wereld en voeren een geloofwaardig en tastbaar Noord-Zuidbeleid. Een FairTradeGemeente biedt in haar diensten en gebouwen fairtradeproducten aan aan hun personeel en gasten.

Scholen

Switch met je school naar fair trade. Schenk eerlijke dranken op feestelijke gelegenheden, fairtradekoffie in de leraarskamer en vul de automaat met faire snacks.

Of wil je een Wereldwinkel op School starten? Neem dan contact op met de scholenwerking van Oxfam-Wereldwinkels vzw. Zij zetten je op weg. Er zijn al meer dan 150 scholen met een eigen Oxfam-Wereldwinkel.

Horeca

Bewuste consumenten verkiezen fair trade. Eerlijke koffie, wijn en fruitsap zie je tegenwoordig op heel veel menukaarten.

Niet verwonderlijk dus dat steeds meer café’s, restaurants en zelfs frituren fairtradedranken en -snacks verkopen. Spring mee op de kar en verwen je klanten met de eerlijke smaak van onze producten.

Zij zijn al klant

Steeds meer bedrijven en organisaties kloppen aan bij Oxfam Fair Trade voor producten van eerlijke handel. Omdat ze weten dat de kwaliteit goed is, en omdat ze via Oxfam weten dat ze kiezen voor écht eerlijke handel. Oxfam Fair Trade helpt je om je CSR-doelstellingen waar te maken. Lees hier wat onze klanten er van vinden.

Overtuigd?

Word dan ook klant. Neem een kijkje in ons productaanbod of contacteer ons. Wil je liever eerst even proeven? Bestel dan een kennismakingspakket via onderstaand formulier!

Vraag je faire proefpakket aan