Degustatie biowijnen Oxfam Fair Trade

Met onze biowijnen start je de zomer écht. Op zaterdag 8 juni van 10u tot 13u organiseren we een infomoment met degustatie bij Oxfam-Wereldwinkels, Ververijstraat 17, 9000 Gent. Walter Carol, de export manager van onze Argentijnse wijnpartner La Riojana zal aanwezig zijn.

Van 1 tot 9 juni organiseert VLAM de Bioweek. In dat kader organiseren we zaterdag 8 juni een publiek infomoment met degustatie van de Oxfam Fair Trade biowijnen. Niemand minder dan Walter Carol – de export manager van onze Argentijnse wijnpartner La Riojana – komt naar België en zal aanwezig zijn om hun werking en wijnen voor te stellen. Uiteraard komt ook onze biowijn van Vinos Lautaro aan bod, en we stellen zelfs in primeur onze nieuwe biologische Vermout kruidenwijn aan jullie voor.

Ben je ook benieuwd naar de uitdagingen en successen van de biowijnen in ons gamma, en wil je onze biowijnen nog wat beter leren kennen? Het event is gratis maar de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je in via onderstaand formulier voor 2 juni.

Programma

  • 9u30: Onthaal
  • 10u: Inleiding, BIO in Oxfam wijnverhaal, Wim Melis, wijnaankoper Oxfam Fair Trade
  • 10u15: Presentatie La Riojana, Walter Carol, export manager La Riojana
  • 10u45: Lautaro + bio conversieprojecten Chili, Wim Melis
  • 11-13u: Degustatie 9 wijnen (incl. vermout), bespreking en toelichting door Walter Carol en Wim Melis

Inschrijven