Camille Tardiveau from Thalys with Oxfam's cans.

Thalys zet biologisch én fair trade op het menu

Sinds 2021 zet Thalys, lid van de Eurostar Group, stappen richting een duurzaam cateringaanbod in de trein. Ze screenen producten op ecologische en sociale impact én smaak. Zo zijn ze bij Oxfam Fair Trade beland.

Sinds 2021 zet Thalys, lid van de Eurostar Group, stappen richting een duurzaam cateringaanbod in de trein. Ze screenen producten op ecologische en sociale impact én smaak. Zo zijn ze bij Oxfam Fair Trade beland.

Camille Tardiveau, Customer Experience Development Manager bij Thalys (lid van de Eurostar groep) over hun keuze voor Oxfam Fair Trade. “In onze zoektocht naar een duurzamer productaanbod zijn we op prospectie gegaan bij verschillende frisdrankleveranciers. Onze keuze viel op de biologische ice tea en cola van Oxfam Fair Trade.” Ze waren snel overtuigd dankzij de smaak, de biologische herkomst en de afkomst uit eerlijke handel.

Een fair en lekker aanbod

Op zoek naar een duurzaam cateringaanbod?