SINT bij Oxfam

Hij komt, hij komt… Ambachtelijke sintchocolade met eerlijke cacao!

Sintchocolade waar je volop kunt van genieten. Want: het is van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische traditie … en fair trade. Daar doe je jezelf, je collega’s én de cacaopartners een groot plezier mee.

Sintchocolade waar je volop kunt van genieten. Want: het is van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische traditie … en fair trade. Daar doe je jezelf, je collega’s én de cacaopartners een groot plezier mee.

Wie zoet is krijgt fairtradechocolade. Want Sinterklaas houdt niet alleen van lekkers, hij komt ook op voor een leefbaar inkomen.

De cacao in deze Bite to Fight-chocolade komt van onze Ivoriaanse partner CPR Canaan. Voor de cacao betaalt Oxfam Fair Trade een extra premie, bovenop de fairtradeprijs en -premie. Zo komen ze samen tot een leefbaar inkomen voor elk gezin. Wat is een leefbaar inkomen? Het dekt basiskosten zoals voeding, huur, onderwijs, gezondheidszorg … en het geeft een appeltje voor de dorst.

Wanneer je kiest voor Bite to Fight-chocolade, draag je rechtstreeks bij aan een duurzame toekomst voor de cacaoboer.innen en hun gezinnen. Lees meer over onze strijd voor duurzame chocolade.

Laat je innerlijke Sint los

Verras je klanten, medewerkers of collega’s en maak iedereen blij!

Wil je een Sint-pakket voor jouw bedrijf, inclusief JUSTE-biertje voor de roetpiet? Neem gerust contact op, dan werken wij een voorstel op maat uit.