Nieuw: paaseitjes per 2 kilogram

Niets gaat boven een chocolaatje bij een kop koffie of thee. En in de paastijd mag dat zelfs een paaseitje zijn, toch? Goed nieuws voor wie véél paaseitjes verzet: onze gevulde fairtrade-eitjes zijn er nu ook in een massieve 2 kg-verpakking. Let op: ze zijn exclusief verkrijgbaar op bestelling. Wees er tijdig bij!

Gevulde paaseitjes van fairtradechocolade

  • 3 smaken: witte, melk- en pure chocolade met pralinévulling
  • biologisch en fairtradegecertificeerd
  • in plastic doos van 2 kg
  • per 2 stuks verpakt in kartonnen doos
  • alleen op bestelling

Bestel ze voor 20 november 2021 via klantendienst@oft.be — enkel voor grootverbruik.

Kan je nog niet 100% inschatten hoeveel chocolade jouw klanten of bezoekers in april 2022 zullen verorberen? Dezelfde paaseitjes blijven non-stop beschikbaar in ecologische verpakkingen van 160 g (artikelnummer 24552).


Gerelateerde berichten

Bite To Fight: Tayoro, onze man ter plaatse, zet er z'n tanden in

In 2019 lanceerden we het samenwerkingsproject met de Ivoriaanse cacaocoöperatie CPR Canaan. Het product uit deze samenwerking is de Bite to Fight-chocoladelijn. We betalen een extra premie rechtstreeks aan de boeren voor de cacao in deze repen.

Doe mee met De Langste Koffieklets

Al 50 jaar schudt Oxfam mensen wakker over de onrechtvaardigheden in de internationale handel. En ook tijdens de Week van de Fair Trade, van 6 tot 16 oktober, maken we van eerlijke handel gespreksonderwerp nummer 1.

Problemen in de aanvoerketen door grote vraag & COVID-19

De wereldwijde vraag naar grondstoffen en producten boomt, waardoor er in veel havens een tekort is aan containers. Dit, gepaard met regelmatige uitbraken van COVID-19 in vertrekhavens en bijhorend tekort aan personeel of lockdowns, bemoeilijkt de aanvoer, wat resulteert in lange wachttijden en stijgende prijzen.

Krokante sesamreep met pure chocolade

Fans van crunchy sesam, opgelet! We voegen nog wat extra punch toe aan je favoriete energiebooster. Onze populaire sesamreep krijgt een zusje: een variant verrijkt met pure chocolade.