Update: bestellingen en leveringen tijdens tweede corona lockdown

Beste partners,

Het team van Oxfam Fair Trade blijft actief in de huidige gezondheidscontext.

Net als tijdens de eerste lockdown, hebben we ons ook nu georganiseerd om onze klanten te bedienen met behoud van de veiligheid van ons personeel.

We willen al onze partners bedanken die ons in staat stellen om de solidariteitsketen met onze producenten van bio- en fairtradeproducten in stand te houden: onze Oxfam-Wereldwinkels, onze distributiepartners, onze gespecialiseerde bioketens, onze retailpartners, onze logistieke partners en al diegenen die betrokken zijn bij eerlijke handel.

Zorg goed voor jezelf

Het Oxfam Fair Trade team

corona_stay safe

Gerelateerde berichten

Hoe garanderen wij de kwaliteit van jouw kopje Oxfam Fair Trade-koffie?

Als de best verkochte fairtradekoffie in België heeft Oxfam-koffie de grootste impact op de levensomstandigheden van de koffieboeren. Daar doen we het voor. Maar ook jou willen we het allerbeste bieden. Want het is dankzij jouw keuze voor Oxfam-koffie dat wij in het Zuiden zo veel kunnen bereiken. Hoe...

Time for tea! Geniet van Oxfam-thee, thuis en op het werk

Thee is een perfecte opkikker tijdens de werkdag. De handige theedoos van Oxfam Fair Trade biedt een biologisch assortiment van 100 theebuiltjes in vier verschillende smaken, die elke theedrinker kunnen bekoren. Kies uit BIO Earl Grey, groene thee, bosvruchten of groene thee met munt.

Wijnassortiment La Riojana

Argentijnse fairtradewijn brengt hele regio tot bloei

Oxfam Fair Trade-wijn is kwaliteitswijn. En dat niet alleen op het vlak van de smaak. Je kan er op rekenen dat je met je keuze voor fair trade écht de wijnboeren ondersteunt. Reis even mee naar Argentinië, waar onze partner La Riojana een hele regio nieuw leven inblaast.

Bite to Fight internationale fairtrade campagne van het jaar

Bite to Fight-chocolade dubbel in de prijzen

Zowel de Bite to Fight-campagne als het verpakkingsdesign van het gelijknamige chocolade-assortiment wonnen internationale awards.