Promoacties tijdens Week van de Fair Trade (7-17 oktober 2020)

Het is weer Week van de Fair Trade. Feest! En wij trakteren: contacteer ons voor 17/09 en geniet van niet te versmaden promoacties op jouw lievelingsproducten bij Oxfam!


Acties op maat van jouw bedrijf

Week van de Fair Trade promotie

Hang deze cartoon op voor je collega’s

Plan je een faire actie om met z’n allen wat vaker van faire chocolade, koffiepauze of lunch te genieten en kan je leuke campagnematerialen gebruiken? Laat het ons weten en win een faire extra om samen met je collega’s de faire week of zelfs jaar te vieren!

Download alvast deze cartoon en hang hem in je refter, bij het koffietoestel.

Vier mee op sociale media

Word fair influencer, deel jouw fair verhaal op sociale media met #WeekvdFairTrade en inspireer zo anderen! Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram voor meer inspirerende acties, tips en downloads.

Je kan natuurlijk ook het hele jaar door genieten van al dat fair trade lekkers. Waar en wanneer je wil: thuis, op het werk, een receptie, een klein tot groot feest. Bekijk hier ons assortiment.

Enjoy a fair break!


Gerelateerde berichten

Oxfam Fair Trade 20266

RAZA pinot gris vanaf nu biologisch

[vc_row h2="Wil je meer weten over ons bio-aanbod?" use_custom_fonts_h2="" h2_font_container="" h2_use_theme_fonts="" h2_google_fonts="font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal" h2_css_animation="" h4="" use_custom_fonts_h4="" h4_font_container="" h4_use_theme_fonts="" h4_google_fonts="font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal" h4_css_animation="" txt_align="left" shape="square" style="classic" color="classic" el_width="" add_button="bottom" btn_title="Contacteer ons" btn_style="modern" btn_gradient_color_1="turquoise" btn_gradient_color_2="blue" btn_gradient_custom_color_1="#dd3333" btn_gradient_custom_color_2="#eeee22" btn_gradient_text_color="#ffffff" btn_custom_background="#ededed" btn_custom_text="#666" btn_outline_custom_color="#666" btn_outline_custom_hover_background="#666" btn_outline_custom_hover_text="#fff" btn_shape="square" btn_color="green" btn_size="md" btn_align="inline" btn_button_block="" btn_add_icon="" btn_i_align="left" btn_i_type="fontawesome" btn_i_icon_fontawesome="fas fa-adjust" btn_i_icon_openiconic="vc-oi vc-oi-dial"...

Campesino Chardonnay Gran Reserva

Nieuw: bourgondische chardonnay uit Chili

De wijnboeren van Red del Vino ontwikkelden de Campesino Chardonnay Gran Reserva exclusief voor Oxfam. Een volle, houtgelagerde chardonnay zoals je die kent uit de Bourgogne, maar dan van een kleinschalige wijngaard in Chili.

#StaySafe koffiepauze

Tips voor een veilige koffiehoek in coronatijden

Na zo'n lange tijd thuis is het heerlijk om terug praatjes met de collega's te maken aan de koffiemachine. Maar hoe verloopt zo'n koffiepauze op een veilige manier? Enkele concrete tips voor werkgevers en werknemers!

Update: bestellingen en leveringen tijdens coronamaatregelen

In het belang van onze winkelklanten en medewerkers beslisten om we ons netwerk van wereldwinkels volledig te sluiten. We blijven echter ter beschikking staan voor bestellingen en leveringen van onze grootdistributieklanten. Lees hier hoe je ons best contacteert.