Update: bestellingen en leveringen tijdens coronamaatregelen

We willen iedereen een hart onder de riem steken gedurende de strijd tegen het coronavirus. In het belang van onze winkelklanten en medewerkers beslisten om we ons netwerk van wereldwinkels volledig te sluiten. We blijven echter ter beschikking staan voor bestellingen en leveringen van onze grootdistributieklanten.

  • Onze medewerkers blijven je bijstaan volgens de normale openingsuren.
  • Aangezien een deel van onze mensen thuiswerkt, vragen we om bestellingen en prijsvragen te plaatsen via mail aan klantendienst@oft.be. Op die manier kunnen we je vraag vlotter verwerken.
  • We doen er alles aan om de levering van de producten te waarborgen en je tijdig te verwittigen van de voorziene leverdag.

Aarzel niet om ons te contacteren via klantendienst@oft.be!


Gerelateerde berichten

Sustainable Development Goals

In jouw bedrijf aan de slag met de SDG’s? Gebruik de kracht van fair trade.

Hoe helpt Oxfam Fair Trade jouw bedrijf of organisatie om duurzaam te ondernemen? De Verenigde Naties stelden in 2015 de Sustainable Development Goals (SDG’s) op en verwachten dat iedereen - burger, bedrijf of overheid - een steentje bijdraagt aan het realiseren ervan. Kiezen voor fair trade is een gemakkelijke...

Campesino Chardonnay Gran Reserva

Nieuw: bourgondische chardonnay uit Chili

Met het gepaste tromgeroffel breiden we ons aanbod uit met een karaktervolle witte wijn. Een volle, houtgelagerde chardonnay zoals je die kent uit de Bourgogne, maar dan van een kleinschalige wijngaard in Chili. De wijnboeren van Red del Vino ontwikkelden de Campesino chardonnay Gran Reserva exclusief voor Oxfam. [product...

Bio en fair trade assortiment

Bio en fair trade: een winnende combinatie voor jouw bedrijf

Met een vers kopje koffie heet je een klant echt welkom. Met een kleine attentie toon je je medewerkers hoe sterk je ze waardeert. Goedgekozen drankjes en versnaperingen maken een event of receptie helemaal áf. Kortom: wat je je relaties voorschotelt, zegt veel over je bedrijf of organisatie. Met...

Congokoffie veld

Eerlijke handelsrelaties: houvast in coronatijd

Corona treft de hele wereld, dus ook Oxfams leveranciers in alle uithoeken ervan. Onze partners, zoals wij ze noemen. In tijden als deze maken we dat partnerschap echt waar. Over járen heen bouwen we met deze producentengroepen een stevige handelsrelatie en een vertrouwensband op.