Update: bestellingen en leveringen tijdens coronamaatregelen

We willen iedereen een hart onder de riem steken gedurende de strijd tegen het coronavirus. In het belang van onze winkelklanten en medewerkers beslisten om we ons netwerk van wereldwinkels volledig te sluiten. We blijven echter ter beschikking staan voor bestellingen en leveringen van onze grootdistributieklanten.

  • Onze medewerkers blijven je bijstaan volgens de normale openingsuren.
  • Aangezien een deel van onze mensen thuiswerkt, vragen we om bestellingen en prijsvragen te plaatsen via mail aan klantendienst@oft.be. Op die manier kunnen we je vraag vlotter verwerken.
  • We doen er alles aan om de levering van de producten te waarborgen en je tijdig te verwittigen van de voorziene leverdag.

Aarzel niet om ons te contacteren via klantendienst@oft.be!


Gerelateerde berichten

Oxfam-koffie = best verkopende fairtradekoffie in België

Fairtradekoffie serveren van ’s land nummer 1 in eerlijke koffie, maakt je collega’s gelukkig en vooral ook de koffieboer. Waarom dat is en hoe je eenvoudig de ‘koffieswitch’ kan maken, lees je hier.

Nieuw in het choco-assortiment: bio hazelnoot, zonder palmolie

Wie houdt er nu niet van een boterham met choco, thuis of op het werk, als ontbijt of tussendoortje? Eén van de favorieten is de welbekende choco met hazelnoten. Op vraag van menig klant is er nu de biologische variant die bovendien palmolievrij is!

Duurzaam jasje voor fair fruitsap & co

Respectvol omgaan met de mensen die produceren wat wij dagelijks nodig hebben. Da’s de kern van wat Oxfam Fair Trade doet. Maar we kijken graag verder dan eerlijke handel. De eerste resultaten van ons streven naar duurzamere verpakkingen lees je hier.

De best verkochte fairtradekoffie heeft ook de meeste impact

In 1971 kocht Oxfam de eerste koffie uit Tanzania. Het was de eerste 100 % fairtradekoffie in België. Met ondertussen nagenoeg 50 jaar ervaring op de teller is Oxfam bovendien de meest verkochte fairtradekoffie in België. Lees hier waarom we ook de grootste impact hebben.