Nieuw in het choco-assortiment: bio hazelnoot, palmolievrij

Wie houdt er nu niet van een boterham met choco, thuis of op het werk, als ontbijt of tussendoortje? Eén van de favorieten is de welbekende choco met hazelnoten. Op vraag van menig klant is er nu de biologische variant die bovendien palmolievrij is!

Een echte charmeur dus, deze fair trade choco met noten; helemaal ‘mee’ met zijn tijd.

Wil je meer weten over de palmolie die in enkele andere Oxfam-producten wél gebruikt wordt? Lees dan deze blogpost.


Gerelateerde berichten

Choco mét en zónder palmolie, hoezo?

Fair trade, bio en zonder palmolie: dat is onze nieuwe chocopasta met hazelnoot. De hamvraag is dan uiteraard: hoe zit het met de ‘gewone’ hazelnootpasta mét palmolie, die ook in het assortiment blijft?

Duurzaam jasje voor fair fruitsap & co

Respectvol omgaan met de mensen die produceren wat wij dagelijks nodig hebben. Da’s de kern van wat Oxfam Fair Trade doet. Maar we kijken graag verder dan eerlijke handel. De eerste resultaten van ons streven naar duurzamere verpakkingen lees je hier.

De best verkochte fairtradekoffie heeft ook de meeste impact

In 1971 kocht Oxfam de eerste koffie uit Tanzania. Het was de eerste 100 % fairtradekoffie in België. Met ondertussen nagenoeg 50 jaar ervaring op de teller is Oxfam bovendien de meest verkochte fairtradekoffie in België. Lees hier waarom we ook de grootste impact hebben.

Ook de paashaas komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengen de paasklokken dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt een gamma heerlijke paaschocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische, ambachtelijke traditie en met eerlijke producten uit het Zuiden.