“We willen dat onze mensen zich hier goed voelen”

Voor Mifratel kadert Oxfam-koffie schenken in hun doel om alle medewerkers zich goed te laten voelen op de werkvloer.

Mifratel verzorgt allerlei aspecten van de klantenservice voor bedrijven uit verschillende sectoren, zoals telecom, energie, banken, media, … Bart Keisse, CFO van Mifratel, legt uit: “Om een klantgerichte service te kunnen leveren, moeten onze medewerkers zich zélf comfortabel voelen op de werkvloer. Daarom krijgt elke medewerker bij ons een degelijke opleiding en ondersteuning. We zorgen ook voor een goede werksfeer in onze ruime, lichtrijke kantoren met ergonomisch bureaumateriaal.”

“We willen dat onze mensen zich hier goed voelen”

— Bart Keisse, Mifratel

Bart: “Ook onze uitdrukkelijke keuze voor Oxfam-koffie past in dit plaatje. Niet alleen de kwaliteit van het product telt. De wijze waarop het tot stand komt en verhandeld wordt, is ook belangrijk. Of dat product nu een kop koffie is of het ‘product’ waarvoor wij vanuit Mifratel de klantenservice leveren.”


Gerelateerde berichten

Ook de paashaas komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengen de paasklokken dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt een gamma heerlijke paaschocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische, ambachtelijke traditie en met eerlijke producten uit het Zuiden.

Santé, er is meer rosé!

Geen zomers aperitief zou compleet zijn zonder een verfrissend glaasje rosé. In het prijsbrekende 365-assortiment met de gekende witte en rode wijn, komt nu ook de rosé-variant.

Oxfam-wijnen in De Standaard

Simonne Wellekens belichtte in De Standaard Magazine (11/01/2020) enkele Oxfam-wijnen, waaronder twee nieuwe flessen van onze partner La Riojana die op dit moment onderweg zijn naar onze magazijnen.

Meester-biersommelier Sofie Vanrafelghem proeft de JUSTE-bieren

Bier mag volgens topbiersommelier Sofie Vanrafelghem niet ontbreken op de menukaart. Het is net als wijn een perfecte combinatie met zelfs de meest verfijnde gerechten. Wij kregen de JUSTE-bieren tot bij haar en haar bevindingen lees je, geheel onverbloemd, hier.