Nieuw: glamoureuze BIO RAZA Selection Chardonnay uit Argentinië

Deze Argentijnse topper van onze partner La Riojana, gerijpt op vaten van Franse eik, is een glamoureus feest op zichzelf. Meester-wijnmaker Rodolfo Griguol had hier persoonlijk een hand in.

Een harmonieuze witte wijn met hinten van rijp fruit (perzik), vanillearoma’s dankzij de rijping op houten vaten en met een frisse toets. Heerlijk bij smeuïge visgerechten, gevogelte en warme vegetarische schotels.

Een team van kenners, waaronder Dirk Rodriquez (DM Magazine), Gido Van Imschoot (Europees ambassadeur champagne) en Marina Claus (wijnbar Somm in Gent) kwam, proefde en bevestigde unaniem de uitmuntende kwaliteit.

Een greep uit hun bevindingen:

  • “Eén van de meest harmonieuze wijnen.”
  • “Mooie gastronomische wijn.”
  • “Perfect briljant. Discrete fruitneus, soepel en vlot. Versmolten en mollig.”
  • “Het is een bio Chardonnay, die een verschil maakt. De vatrijping is een grote meerwaarde. Ook de wijnmaker was onder de indruk.”

Gerelateerde berichten

Campesino Chardonnay Gran Reserva

Nieuw: bourgondische chardonnay uit Chili

Met het gepaste tromgeroffel breiden we ons aanbod uit met een karaktervolle witte wijn. Een volle, houtgelagerde chardonnay zoals je die kent uit de Bourgogne, maar dan van een kleinschalige wijngaard in Chili. De wijnboeren van Red del Vino ontwikkelden de Campesino chardonnay Gran Reserva exclusief voor Oxfam. [product...

toebehoren koffie drinkbeker

Schenk je al fairtradekoffie of eerlijk sap? Maak het duurzame plaatje compleet met composteerbare drinkbekers.

Bij Oxfam Fair Trade houdt het engagement voor een duurzame wereld niet op bij het fairtradelabel. Zo zetten we in op bio en maken we werk van meer ecologische verpakkingen. Eén van de manieren om ook in jouw organisatie een stapje verder te gaan, is kiezen voor herbruikbare kopjes...

Faire Sinterklaas 2019

Ook de Sint komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengt de Sint dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt namelijk een gamma heerlijke sintchocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische traditie én met eerlijke producten uit het Zuiden.

Bio en fair trade assortiment

Bio en fair trade: een winnende combinatie voor jouw bedrijf

Met een vers kopje koffie heet je een klant echt welkom. Met een kleine attentie toon je je medewerkers hoe sterk je ze waardeert. Goedgekozen drankjes en versnaperingen maken een event of receptie helemaal áf. Kortom: wat je je relaties voorschotelt, zegt veel over je bedrijf of organisatie. Met...