Nieuw: glamoureuze BIO RAZA Selection Chardonnay uit Argentinië

Deze Argentijnse topper van onze partner La Riojana, gerijpt op vaten van Franse eik, is een glamoureus feest op zichzelf. Meester-wijnmaker Rodolfo Griguol had hier persoonlijk een hand in.

Een harmonieuze witte wijn met hinten van rijp fruit (perzik), vanillearoma’s dankzij de rijping op houten vaten en met een frisse toets. Heerlijk bij smeuïge visgerechten, gevogelte en warme vegetarische schotels.

Een team van kenners, waaronder Dirk Rodriquez (DM Magazine), Gido Van Imschoot (Europees ambassadeur champagne) en Marina Claus (wijnbar Somm in Gent) kwam, proefde en bevestigde unaniem de uitmuntende kwaliteit.

Een greep uit hun bevindingen:

  • “Eén van de meest harmonieuze wijnen.”
  • “Mooie gastronomische wijn.”
  • “Perfect briljant. Discrete fruitneus, soepel en vlot. Versmolten en mollig.”
  • “Het is een bio Chardonnay, die een verschil maakt. De vatrijping is een grote meerwaarde. Ook de wijnmaker was onder de indruk.”

Gerelateerde berichten

Ook de paashaas komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengen de paasklokken dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt een gamma heerlijke paaschocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische, ambachtelijke traditie en met eerlijke producten uit het Zuiden.

Santé, er is meer rosé!

Geen zomers aperitief zou compleet zijn zonder een verfrissend glaasje rosé. In het prijsbrekende 365-assortiment, met de gekende witte en rode wijn, komt nu ook de rosé-variant.

Oxfam-biowijnen geproefd in De Standaard

Simonne Wellekens belichtte in De Standaard Magazine van 11/01/2020 enkele biowijnen van Oxfam, waaronder twee nieuwe flessen van onze partner La Riojana die op dit moment onderweg zijn naar onze magazijnen.

Meester-biersommelier Sofie Vanrafelghem proeft de JUSTE-bieren

Bier mag volgens topbiersommelier Sofie Vanrafelghem niet ontbreken op de menukaart. Het is net als wijn een perfecte combinatie met zelfs de meest verfijnde gerechten. Wij kregen de JUSTE-bieren tot bij haar en haar bevindingen lees je, geheel onverbloemd, hier.