Nieuw: glamoureuze BIO RAZA Selection Chardonnay uit Argentinië

Deze Argentijnse topper van onze partner La Riojana, gerijpt op vaten van Franse eik, is een glamoureus feest op zichzelf. Meester-wijnmaker Rodolfo Griguol had hier persoonlijk een hand in.

Een harmonieuze witte wijn met hinten van rijp fruit (perzik), vanillearoma’s dankzij de rijping op houten vaten en met een frisse toets. Heerlijk bij smeuïge visgerechten, gevogelte en warme vegetarische schotels.

Een team van kenners, waaronder Dirk Rodriquez (DM Magazine), Gido Van Imschoot (Europees ambassadeur champagne) en Marina Claus (wijnbar Somm in Gent) kwam, proefde en bevestigde unaniem de uitmuntende kwaliteit.

Een greep uit hun bevindingen:

  • “Eén van de meest harmonieuze wijnen.”
  • “Mooie gastronomische wijn.”
  • “Perfect briljant. Discrete fruitneus, soepel en vlot. Versmolten en mollig.”
  • “Het is een bio Chardonnay, die een verschil maakt. De vatrijping is een grote meerwaarde. Ook de wijnmaker was onder de indruk.”

Gerelateerde berichten

Faire feesten met premium wijnen

Geen feestperiode zonder goede wijnen. Rood en vol, fris en fruitig, sprankelend en verleidelijk. Maar bovenal: fair en kwalitatief.

Biorietsuiker in een nieuw, duurzaam jasje

De biorietsuiker van Oxfam Fair Trade zit voortaan in een 100 % recycleerbare, bio-based Tetra Pak, in de plaats van een klassiek plastic zakje.

Binnenkort: een nieuwe, bekoorlijke bioschuimwijn!

Even biologisch als ze fair trade is. Even lekker als ze mooi is. Een lichtgouden kleurenpalet, fijne pareling. De nieuwe bioschuimwijn is een streling voor het oog en de tong.

Nieuw: fairtrade- én biogecertificeerde decaf koffiebonen

Vanaf nu 100 % natuurlijk gedecafeïneerde koffie in 1 kg bonen: biologisch, eerlijk verhandeld en zonder chemicaliën gedecafeïneerd. Want ook de decaf koffiedrinker wil kwaliteitsvolle koffie!