Binnenkort: een nieuwe, bekoorlijke bioschuimwijn!

Even biologisch als ze fair trade is. Even lekker als ze mooi is. Een lichtgouden kleurenpalet, fijne pareling. De nieuwe bioschuimwijn is een streling voor het oog en de tong.

Fijne florale aroma’s wisselen af met toetsen van citrusfruit, een typisch kenmerk van de torrontésdruif. De schuimwijn leent zich uitstekend voor een verfrissend aperitief of is een mooie match met een fruitig dessert.

Oxfam Fair Trade koopt deze schuimwijn aan volgens de principes van eerlijke handel bij La Riojana, een coöperatie in het noordwesten van Argentinië.

Serveer op 8-10 °C. Gebotteld in Argentinië. Beschikbaar vanaf midden januari 2020.


Gerelateerde berichten

Faire feesten met premium wijnen

Geen feestperiode zonder goede wijnen. Rood en vol, fris en fruitig, sprankelend en verleidelijk. Maar bovenal: fair en kwalitatief.

Biorietsuiker in een nieuw, duurzaam jasje

De biorietsuiker van Oxfam Fair Trade zit voortaan in een 100 % recycleerbare, bio-based Tetra Pak, in de plaats van een klassiek plastic zakje.

Oxfam Fair Trade 20262

Nieuw: glamoureuze BIO RAZA Selection Chardonnay uit Argentinië

Deze Argentijnse topper van onze partner La Riojana, gerijpt op vaten van Franse eik, is een glamoureus feest op zichzelf. Meester-wijnmaker Rodolfo Griguol had hier persoonlijk een hand in.

Nieuw: fairtrade- én biogecertificeerde decaf koffiebonen

Vanaf nu 100 % natuurlijk gedecafeïneerde koffie in 1 kg bonen: biologisch, eerlijk verhandeld en zonder chemicaliën gedecafeïneerd. Want ook de decaf koffiedrinker wil kwaliteitsvolle koffie!