Zorgeloze zeevruchten

De zeevruchten zijn helemaal terug en ze zijn lekkerder dan ooit. Misschien zag je al iets passeren over onze Bite to Fight-chocolade met eerlijke cacao uit Ivoorkust. Voor deze cacao betaalde Oxfam een extra flexibele premie, bovenop de fairtradepremie en –minimumprijs.

Deze premie gaat rechtstreeks naar de coöperatie in Ivoorkust, die hem vervolgens investeert in duurzame en toekomstgerichte ingrepen. We kunnen dus zeggen dat onze Bite to Fight-chocolade zeker naar meer smaakt!

De smeuïge pralinévulling in de nieuwe zeevruchten is bovendien palmolievrij. Dat is zorgeloos genieten … en zorgeloos geven, want de mooi ogende en heerlijke zeevruchten zijn een relatiegeschenk bij uitstek.


Gerelateerde berichten

Campesino Chardonnay Gran Reserva

Nieuw: bourgondische chardonnay uit Chili

De wijnboeren van Red del Vino ontwikkelden de Campesino Chardonnay Gran Reserva exclusief voor Oxfam. Een volle, houtgelagerde chardonnay zoals je die kent uit de Bourgogne, maar dan van een kleinschalige wijngaard in Chili.

Schenk je al fairtradekoffie of eerlijk sap? Maak het duurzame plaatje compleet met composteerbare drinkbekers.

Bij Oxfam Fair Trade houdt het engagement voor een duurzame wereld niet op bij het fairtradelabel. Eén van de manieren om ook in jouw organisatie een stapje verder te gaan, is kiezen voor herbruikbare kopjes en glazen. Lukt dat niet altijd? Dan zijn onze composteerbare bekers een mooi plan B.

Faire Sinterklaas 2019

Ook de Sint komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengt de Sint dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt namelijk een gamma heerlijke sintchocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische traditie én met eerlijke producten uit het Zuiden.

Bio en fair trade assortiment

Bio en fair trade: een winnende combinatie voor jouw bedrijf

Wat je je relaties voorschotelt, zegt veel over je bedrijf of organisatie. Met een keuze voor biologische producten laat je zien dat je duurzaamheid serieus neemt. En daar helpt Oxfam Fair Trade je graag bij.