Zorgeloze zeevruchten

De zeevruchten zijn helemaal terug en ze zijn lekkerder dan ooit. Misschien zag je al iets passeren over onze Bite to Fight-chocolade met eerlijke cacao uit Ivoorkust. Voor deze cacao betaalde Oxfam een extra flexibele premie, bovenop de fairtradepremie en –minimumprijs.

Deze premie gaat rechtstreeks naar de coöperatie in Ivoorkust, die hem vervolgens investeert in duurzame en toekomstgerichte ingrepen. We kunnen dus zeggen dat onze Bite to Fight-chocolade zeker naar meer smaakt!

De smeuïge pralinévulling in de nieuwe zeevruchten is bovendien palmolievrij. Dat is zorgeloos genieten … en zorgeloos geven, want de mooi ogende en heerlijke zeevruchten zijn een relatiegeschenk bij uitstek.


Gerelateerde berichten

Faire feesten met premium wijnen

Geen feestperiode zonder goede wijnen. Rood en vol, fris en fruitig, sprankelend en verleidelijk. Maar bovenal: fair en kwalitatief.

Biorietsuiker in een nieuw, duurzaam jasje

De biorietsuiker van Oxfam Fair Trade zit voortaan in een 100 % recycleerbare, bio-based Tetra Pak, in de plaats van een klassiek plastic zakje.

Nieuw: glamoureuze BIO RAZA Selection Chardonnay uit Argentinië

Deze Argentijnse topper van onze partner La Riojana, gerijpt op vaten van Franse eik, is een glamoureus feest op zichzelf. Meester-wijnmaker Rodolfo Griguol had hier persoonlijk een hand in.

Een nieuwe, bekoorlijke bioschuimwijn!

Even biologisch als ze fair trade is. Even lekker als ze mooi is. Een lichtgouden kleurenpalet, fijne pareling. De nieuwe bioschuimwijn is een streling voor het oog en de tong.