Zorgeloze zeevruchten

De zeevruchten zijn helemaal terug en ze zijn lekkerder dan ooit. Misschien zag je al iets passeren over onze Bite to Fight-chocolade met eerlijke cacao uit Ivoorkust. Voor deze cacao betaalde Oxfam een extra flexibele premie, bovenop de fairtradepremie en –minimumprijs.

Deze premie gaat rechtstreeks naar de coöperatie in Ivoorkust, die hem vervolgens investeert in duurzame en toekomstgerichte ingrepen. We kunnen dus zeggen dat onze Bite to Fight-chocolade zeker naar meer smaakt!

De smeuïge pralinévulling in de nieuwe zeevruchten is bovendien palmolievrij. Dat is zorgeloos genieten … en zorgeloos geven, want de mooi ogende en heerlijke zeevruchten zijn een relatiegeschenk bij uitstek.


Gerelateerde berichten

Nieuw: fairtrade- én biogecertificeerde decaf koffiebonen

Vanaf nu 100 % natuurlijk gedecafeïneerde koffie in 1 kg bonen: biologisch, eerlijk verhandeld en zonder chemicaliën gedecafeïneerd. Want ook de decaf koffiedrinker wil kwaliteitsvolle koffie!

Faire Sinterklaas 2019

Ook de Sint komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengt de Sint dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt namelijk een gamma heerlijke sintchocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische traditie én met eerlijke producten uit het Zuiden.

Nieuw: vloeibare honing in knijpfles

Ontdek onze biologische honing in de nieuwe, handige en 100 % gerecycleerde knijpfles gemaakt uit 100 % recycleerbaar materiaal.

Inspiratiegids voor eindejaarsgeschenken

Wil jij je medewerkers dit jaar verrassen met een eerlijk én lekker geschenk? Laat je inspireren door onze geschenkenfolder voor originele attenties voor elke gelegenheid!