Nieuw: vloeibare honing in knijpfles

Ontdek onze biologische honing in de nieuwe, handige 100 % recycleerbare knijpfles.

Dat is een hele mond vol. Even verduidelijken: de knijpfles bevat heerlijk zoete, vloeibare honing met een kruidige toets, van onze partner UCASA in Nicaragua. Biogecertificeerd en uit eerlijke handel … en er is meer!

De knijpfles is namelijk gemaakt uit 100 % oude petflessen en is op zijn beurt ook weer 100 % recycleerbaar. Lekker, makkelijk én milieuvriendelijk, allemaal in één flesje.


Gerelateerde berichten

Faire feesten met premium wijnen

Geen feestperiode zonder goede wijnen. Rood en vol, fris en fruitig, sprankelend en verleidelijk. Maar bovenal: fair en kwalitatief.

Biorietsuiker in een nieuw, duurzaam jasje

De biorietsuiker van Oxfam Fair Trade zit voortaan in een 100 % recycleerbare, bio-based Tetra Pak, in de plaats van een klassiek plastic zakje.

Nieuw: glamoureuze BIO RAZA Selection Chardonnay uit Argentinië

Deze Argentijnse topper van onze partner La Riojana, gerijpt op vaten van Franse eik, is een glamoureus feest op zichzelf. Meester-wijnmaker Rodolfo Griguol had hier persoonlijk een hand in.

Een nieuwe, bekoorlijke bioschuimwijn!

Even biologisch als ze fair trade is. Even lekker als ze mooi is. Een lichtgouden kleurenpalet, fijne pareling. De nieuwe bioschuimwijn is een streling voor het oog en de tong.