JUSTE bier ook beschikbaar in de horeca

Je kan de nieuwe Oxfam-bieren al kopen in de lokale wereldwinkels, maar binnenkort kun je ons bier ook spotten in diverse horecazaken, verspreid over Vlaanderen.

Kom de JUSTE bieren vanaf 26 augustus proeven in deze cafés, evenementen en jeugdherbergen:

JUSTE schenken in je eigen horecazaak of evenement? Dat kan! Contacteer onze vertegenwoordigers voor een prijsvoorstel en promotiemateriaal.


Gerelateerde berichten

Inspiratiegids voor eindejaarsgeschenken

Wil jij je medewerkers dit jaar een eerlijk én lekker geschenk cadeau doen? Laat je inspireren door onze geschenkenfolder voor originele attenties voor elke gelegenheid!

Belgisch kwaliteitsbier: da’s JUSTE!

Een schuimend biertje. Belgischer kan het niet. En voortaan kan je er ook nog écht zorgeloos van genieten. Oxfam lanceert drie fairtradegecertificeerde Belgische speciaalbieren, met het grootste respect voor de mensen die er hun hart en ziel in gelegd hebben. We noemen ons bier: JUSTE.

Roséwijn in klein en groot

De zomer is het ideale moment voor een glaasje roséwijn! Oxfam Fair Trade biedt deze wijntjes aan in verschillende druivensoorten maar nu ook in alle maten en gewichten.

Nieuwe paíswijn

De VIDSECA 100% País is een zachte en frisse rode zomerwijn. Dit is een monocépage, enkel en alleen op basis van paísdruiven.