Inspiratiegids voor eindejaarsgeschenken

Wil jij je medewerkers dit jaar een eerlijk én lekker geschenk cadeau doen? Laat je inspireren door onze geschenkenfolder voor originele attenties voor elke gelegenheid!


Met een cadeau van Oxfam Fair Trade toon je meer dan waardering voor je klanten. Je laat ook zien dat jouw bedrijf duurzaamheid belangrijk vindt. Je vindt een aantal voorbeelden in onze inspiratiegids!


Gerelateerde berichten

Honingproducten

Nieuw: vloeibare honing in knijpfles

Ontdek onze biologische honing in de nieuwe, handige 100 % recycleerbare knijpfles.

Faire Sinterklaas 2019

Ook de Sint komt op voor een eerlijk inkomen!

Brengt de Sint dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt namelijk een gamma heerlijke sintchocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische traditie én met eerlijke producten uit het Zuiden.

Nieuw: fairtrade- én biogecertificeerde decaf koffiebonen

De nieuwkomer in ons koffieassortiment van 1 kilogram: biologische decafkoffie uit eerlijke handel, in boontjes voor een uitstekend behoud van de verse aroma’s. Ook de decaf koffiedrinker wil namelijk kwaliteitsvolle koffie.

JUSTE bier ook beschikbaar in de horeca

Je kan de nieuwe Oxfam-bieren al kopen in de lokale wereldwinkels. Maar vanaf 26 augustus kun je ons bier ook proeven in diverse horecazaken. Ontdek hier de eerste locaties.